Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

 Tänä vuonna en ajatellut hankkia kosmetiikkajoulukalenteria mutta sehän tiedetään miten hyvin minun en osta kestää. Tähän postaukseen keräilen  ja päivitän tietoja tiedossani olevista kalentereista, jotka ovat kiinnostavia mielestäni. Joko Suomessa myytäviä tai jotain kautta tilattavia tai ihan vaan ihastelen ulkomaisia. Osa joulukalentereista julkaistaan ainakin ulkomailla jo ELOKUUSSA, mutta tieto Suomen julkaisupäivistä (jos sitä koskaan edes tapahtuu) päivittyy sitten joskus.

Viime vuoden kalentereita, The Body Shop, L.O.V ja Lumene

SPOILER ALERT: Osa tuotteista kerrotaan jatkossa. Kalentereissa 24 luukkua jos ei muuta mainittu. Hinnat on käännetty pääasiassa arpomalla punnista, koska ainakin vielä elokuussa, suurin osa lähteistäni on ollut brittiläisiä.

LUSH advent calendar
hintataso 〜200€
 Pakkauksena on uudelleen käytettävä, tukeva, logoton, säilytyslaatikko, jossa kahdessa kerroksessa tuotteita. Pääasiassa kylpytuotteita, vaahtokylpyjä, kylpypommeja, suihkugeeliä ja yksittäisiä vartalovoiteita tai muita ei-suihkutuotteita. Kylpyammeessa lillujalle, mutta jos ei kotona ole ammetta, ei kannata.

The Body Shop
 
Pieni Share the Joy Joulukalenteri
hinta 79€ arvo 117,9€
Pakkauksena violetti pahvilaatikko, jossa sisällä pienempiä pahviboxeja. Matkakokoja tai muuten pieniä tuotteita. Ei krääsää, painottuu suihkugeeleihin, kylpypommeihin ja käsivoiteisiin. Kivoja tuotteita, mutta itselleni enemmän kuin yksi kylpypommi on liikaa eli senkään vuoksi en tätä hankkisi. Ei kausituoksuja mukana. 25 luukkua.

Keskikoko Share the Love Big Joulukalenteri
hinta 99€ arvo 196,60€
15.9. alkaen Body Shopilla
Pakkauksena punainen, kolmitasoinen lipasto, jossa pieniä laatikoita. Sisältö on sekoitus pienen ja ison kalenterin sisältöä, muutamia täysikokoisia tuotteita, pääosin hyvänkokoisia matkakokoja ja sheet maskeja sekä kylpypommeja. Aika paljon toistoa, eli vain muutamaa sarjaa ja toisaalta samoja tuotteita 
useammassa tuoksussa tai useammasta sarjasta. Ei joulun kausituotteita, mutta yksi tuote uudesta Avocado-sarjasta. 25 luukkua.
 
Iso Share Love & Joy Ultimate Joulukalenteri
hinta 149€ arvo 312,60€
3.9. alkaen Body Shopilla
Pakkauksena on vihreä lipastomainen, kolmetasoinen pahvilaatikko, josta löytyy pieniä pahvilaatikkoluukkuja. Sisältö on hyvin saman tapainen kuin viime vuonna, suihku- ja ihonhoitotuotteita. Pari matkakokoa, pari tavaraa, tällä kertaa ei meikkejä, ei kylpypommeja, aika paljon kasvojen ihonhoitoa. Ei joulun kausituotteita, mutta yksi tuote uudesta Avocado-sarjasta. 25 luukkua.

Jätti-iso Share Love, Joy & Kindness Exclusive Joulukalenteri
Hinta muhkeat 460€ arvo 708,90€
Tilattavissa viikolla 41 Body Shopilta
Siis mitä! 460 euron joulukalenteri. Täysikokoisia suosikkeja ja uutuustuotteita. Tieto Body Shopin isoakin isommasta kalenterista sai kyllä silmät rävähtämään auki. Sininen lipasto onkin hiukan mysteeri kun nyt puhutaan jostain ihan uudesta Suomen kalenterimarkkinoilla. Toki Body Shopin tuotteet tunnetaan mutta se mitä on nettisivuilla paljastettu, ei vielä vakuuta maksamaan yhden huoneen vuokran verran joulukalenterista. Jokaisessa luukussa on siis useampi tuote, mikä selittää hinnan.

Revolution Ultimate 12 days of Christmas
hintataso 〜 25€
Tämä ei ole oikeastaan yllätysjoulukalenteri vaan enemmän tuoteboxi, ei numeroita vaan kaappimallisessa boxissa on pino pahvilaatikoita, joissa lukee mitä on sisällä. Puolet paletteja ja muuten yksittäisiä tuotteita.

Revolution Advent Calendar
hintataso 〜 85€
Piti ihan tarkistaa, ettei videolla näkynyt vahingossa viime vuoden kalenteri mutta oli siis säilytetty muoto eli laatikon sisällä laatikoita, identtisenä ja vaihdettu vain hieman väriä. Revolutionin peruskalenteri on ollut melkein samansisältöinen jo vuosia joten laitan tähän alle muutaman vuoden takaisen kalenterin. Minikokoja, minisiveltimiä ja halpisfiilis nimettömien tuotteiden vuoksi. 25 luukkua.

Revolution Deluxe Advent Calendar
hintataso 〜 150€
Pakkaus on kuin hatturasia, jossa sisällä on laatikoita ulko- ja sisäkehässä. Sisäkehän boxit ovat kuin pizzasliceja. Paljon huulituotteita, muutama täytetuote, useita luomiväri- ja kasvopaletteja. Tämän kalenterin jälkeen ei tarvitse ostaa kyllä sävyjä luomille tai kasvoille. Ainakaan aikaisempina vuosina Deluxea en ole nähnyt Suomessa, varmaan on saanut tilattua mutta näin meikkipainotteisen kalenterin kanssa ainakin itselläni olisi aika iso kynnys nähdä se vaiva. Mukana on kuitenkin aina hutisävyjäkin.

Makeup Revolution X Friends 12 Days of Christmas Advent Calendar 
hinta 49,99€  Revolutionilla 
 Pari luomiväripalettia ja huulijuttuja, pääasiassa Frendit-tilpehööriä. 12 päivän kalenteri.


Makeup Obsession Final Count Down Advent Calendar 
hinta 40 puntaa Revolutionilla, ei suostu muuttamaan euroiksi
Meikkejä ja täysikokoisia siveltimiä. Määrällisesti eniten huulituotteita.
 
 
I Heart Revolution 12 Days Of Chocolate Advent Calendar 
hinta 30 puntaa Revolutionilla
Yksi miniluomiväripaletti, muita meikkejä ja täysikokoisia siveltimiä 12 päiväksi.

essence Ho-Ho-Home for X-mas 2020

 
essence advent calendar
hinta 24,99€ Kosmetik4lessillä
Essencekin päätyi näköjään lipastomaiseen laatikkoon. Tässä tosin jokainen lipaston laatikko on yksi suklaakalenterimallinen taso, eli tätä ei oikein saa jatkohyödynnettyä. Sisältää 24 kalenteria varten tehtyä jouluista minikokoa, tavaraa ja ehken jokusen täysikokoisen (esim. huulituotteet) tuotteen. Sisällysluettelon paljastuttua voin todeta, että aika paljon viime ja sitä edellisen vuoden tyylinen sisältö  kokonaisuudessaan. 
 
essence Made With Love DIY Advent Calendar - 01 ...And A Hint Of Magic! 
hinta 19,99€ Kosmetik4lessillä 
DIY-kalentereita onkin tänä vuonna kaksi erilaista. Ykkösen sisältö on ihan kiva ja monipuolinen, siveltimiä, pari luomiväripalettia, puuteria yms. sekä jokunen muu tarvike/tilpehööri. Sisällön näkee linkistä. Viime vuotisen essence DIY-kalenterin voi vilkaista täältä.
 
essence Made With Love DIY Advent Calendar - 02 Assembled With X-Mas Sparkl  
hinta 19,99€  Kosmetik4lessillä 
 DIY-kalenterikakkosessa on kolme luomiväripalettia ja sekalainen valimoima kasvo-, huuli- ja kynsituotteita. Sisällön näkee linkistä. 2019 DIY-kalenterin  voi katsoa täältä.
 
Catrice DIY-kalenteri
hinta 29,99€ Kosmetik4lessillä 
 Catricen DIY-kalenteri jatkaa edellisten linjaa eli pääasiassa kynsilakkoja ja huulimeikkejä. Linkin takana kuvista näkee sisällön ja viime vuotisen näkee täältä ja 2019 täältä.
 
Lookfantastic Advent Calendar 
hintataso 〜 95€
Pakkaus on yksiovinen kaappi, jossa ulosvedettäviä lipastonlaatikoita. 25 luukkua. Tuotteissa on deluxe minikokoja, matkakokoja ja jokunen täysikokoinen. Merkkeinnä mm. Nars, Illamasqua, Caudalie ja Elemis. Ihonhoitoa ja pienemmässä määrin meikkejä ja kynttilä. Jonotuslistalle voi jo liittyä täällä.

Cult Beauty Advent Calendar
hintataso 〜 250€
Arvo noin 1000€. 25 päivää, 38 tuotetta ihon- ja hiustenhoitoa, meikkejä ja kynttilä. Isoja ja tunnettuja merkkejä mm. Briogeo, Too Faced, Nars, Shiseido, Natasha Denona, Sunday Riley. Kaksiovinen kaappi, jossa lipastonlaatikoita. 

Glossybox Advent Calendar
hintataso 〜 120€ (boxin tilaajille edullisempi)
Kaksiovinen kaappimalli, värinä kaunis ruusukulta, vaaleanpunainen ja valkoinen. Mini-, matka ja normaalikokoja. Arvoltaan noin 500€ ja merkkeinä mm. Elemis, Molton Brown, Illamasqua, Huda Beauty ja hassusti halpismerkki W7. Sisältää ihonhoitoa, meikkejä ja kohtalaisen paljon tarvikkeita/turhakkeita.

essence joulukalenteri 2019

Yves Rocher joulukalenteri
hinta 49,90€ Yves Rocherilla
Arvoksi luvataan 139,8€. Viime vuoden tapaan kalenterissa vaikuttaisi olevan lähinnä  matkakokoja. Mukana joulun kausituoksuja, joista tiedossa on yksi, Melting Orange. Pakkaus on laatikko, jossa pieniä pahviboxeja. 
 
L´Occitane 
 
Reusable
hinta 149€ L´Occitanella
Kankainen, uudelleen käytettävä joulukalenteri täynnä täysikokoisia ja matkakokoja.Ei tosin kovin jouluisen näköinen vaan enemmän keväinen.

Classic 
hinta 64,00€ L´Occitanella
25 luukkua matkakokoja. Sisältö näyttää samalta kuin joka vuosi.

Premium
hinta 119€ L´Occitanella
Pääosin matkakokoja, mutta joka viikko täysikokoinen tuote. Pakkaus uudelleen käytettävä pahvinen "lipastokaappi"

Lumene
hinta 89,90€
Saatavilla jo ainakin Lumenen verkkokaupasta.
Lumenen kalenteri on uudistunut ja vanhan "suklaakalenterin" sijaan Lumenekin on nyt kaappi, jossa pieniä pahvilaatikoita luukkuina. 24 luukkua matkakokoja ja jokunen täysikokonenkin tuote. 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotetta.
 
Revolution ja essence 2017

 NYX Gimme Super Stars!
Hinta 78,90 Lykolla
 24 luukua, joista paljastuu pääasiassa minikokoisia huulituotteita ja luomivärejä. Huulituotteiden sävyt ovat melko neutraaleja, luomiväreissä on väriä sitten enemmän. Kirjamaisesti avautuva kalenteri "suklaakalenteriluukuin".

L´Oreal Paris -joulukalenteri
Hinta 118,5€ Lykolla
Sisältö on vielä mysteeri. Kalenteri on yksitasoinen  suklaakalenterimalli eli todennäköisesti kevyempiä meikkituotteita veikkaisin sisältävän.
 
Essie Winter Market -joulukalenteri
Hinta 88,90€ Lykolla
 Lupaa 24 värikästä yllätystä mutta kuvien perusteella ymmärtäisin mukaan lasketun myös päällyslakan yms. eli ihan kaikki 24 tuotetta eivät ole värillisiä. Suklaakalenterimainen ulkoasu. 

Lyko 24K Advent Calendar
Hinta 249€ Lykolla
  Arvoksi luvataan 980€ ja sisältöä seuraavilta merkeiltä: Oribe, NARS, Verso, Dr Sturm, Mesoestetic, Pur Cosmetics, Zarko perfume, R+CO Blue, Dr. Dennis Gross, Clarins, Dr Ankerstjerne, Sisley, Babor, Shiseido, Color WOW, Dr Spiller, System Professional, RMS beauty, Kure Bazaar, Decléor, Sensai, Natalie Berzelius, By LYKO ja Filorga
 
Nivea Advent Calendar
Hinta 49,50€ Lykolla
 Ei tietoa sisällöstä mutta varmaan aika samanlainen kuin viime vuonna eli voiteita, kuorintoja, naamioita ja huulivoiteita.

Rituals...The Ritual of Advent, Advent Exclusive
Hinta 65,90€ Ritualsilla
Arvo 120€ Todella kaunis kultainen talonmallinen kalenteri. Sisältää matkakokoja ja adventtikynttilät. Sisältö luettavissa sivuilla.

Rituals... The Ritual of Advent, Advent Deluxe
Hinta 98,90€ Ritualsilla
Arvo 150€ Ihana kylänmallinen kalenteri, on kuin joulukoriste itsessään. Matkakokoja ja adventtikynttilät ja jos ymmärsin oikein, valot kylän kokoamista varten. Ei sisällä paristoja. Sisältö luettavissa ja katsottavissa halutessaan sivuilla. 

Dermosil joulukalenteri
47,50€ Dermosililla
Matkakokoja ihon ja hiustenhoidosta, meikkejä ja jokunen tarvike. Sisältö näkyy heti sivulla tekstimuodossa.

 
Lista päivittyy sitä mukaa kun kalentereita julkaistaan. Mitään vastuuta virheellisistä tiedoista en ota :)
Päivitetty viimeksi 23.10

Kommentit

  1. Ritualsin tuota kalliimpaa joulukalenteria ei saa Suomeen. 😞 Se olisi ihana. Viime vuonna tilasin ja tilaus peruttiin, koska sitä ei voida toimittaa Suomeen ollenkaan. Piti itsekin jättää kalenteri listauksesta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, ihan hölmöä myydä suomenkielisillä sivuilla jos eivät toimita.

      Poista
  2. Hei, Onko sinulla tietoa, tuleekohan Suomeen myyntiin/ saako jostain tilattua Maybellinen kalenteria?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Innie vai outie