Joulukalenterien luukut 1-4


Kurkkaillaan siis Essencen ja Makeup Revolutionin joulukalentereiden luukut 1-4 tänään.


Luukusta 1 tuli Makeup Revolutionin nimetön nudehuulipuna ja essenceltä kynsiviilakuutio. Ihan tyytyväinen olen molempiin.


Luukusta 2 essenceltä söpö minipullo (5ml) vaaleanpunaista kynsilakkaa, sävy 03 me & my snowflakes ja MuR sivellin jolla en kyllä paljoa muuta tee kuin putsaile näppiksen välejä.


Kolmosluukusta essenceltä long lasting lipstick 16 I am yours! ja MuR baked highlighter sävyssä rejuvenate. Yritin katsoa ovatko nämä pienet highlighterit vain pienempiä versiota myynnissä olevista sävyistä, mutta en löytänyt tätä myynnistä Tambeuatyn sivuilla.


Tänään essencen luukusta löytyi kolme minilahjapussukkaa. Olivat ihan käytettävän näköisiä, mutta harmittaahan se aina kosmetiikkakalenterista saada turhaa roinaa. MuR tuli taas highlighter, tällä kertaa pressattu versio sävyssä peach kiss.


Tässä vielä neljän päivän meikkisaalis mihin olen ihan tyytyväinen.


MuR huulipuna on ihan käyttökelpoinen persikkainen nude, samoin essencen huulipuna I am yours! on hyvin käyttis punainen. Highlightereista rejuvenate on täysin kultainen ja peach kiss on nimensä mukaisesti persikkaisen, punakultaisen sävyinen. Sormilla kun pannusta otti, oli peach kiss vaikeampi saada näkyviin. Pitää kokeilla vielä kuinka käyttäytyvät siveltimen kanssa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie