perjantai 8. joulukuuta 2017

Joulukalenterien luukut 5-8


Itsenäisyyspäivä sotki hieman postaustahtia. Olin koko päivän torilla sotilaskotihommissa ja edellinen ilta meni jo satavuotispäivää valmistellessa. Eilen oli vielä päälle harvinaistapaus eli koulupäivä ja päädyttiin extempore kuntotesteihin. Katsellaan nyt nämä luukut 5-8 ja yritän palata joulupostauksiin viikonlopun aikana.


Viidennen päivän luukusta tuli nimetön, korallin punainen MuR-huulipuna ja essenceltä meikkisieniä.


Itsenäisyyspäivän luukut ehdin avaamaan vasta illalla.  Sieltä paljastui I 💙 extreme crazy volume mascara ja taas sivellin Makeup Revolutionilta. Tämä sivellin tuntui jo vähän enemmän käyttikseltä kuin pienempi luomivärisivellin, joka tuli aikaisemmin.


Eilisestä seiskaluukusta tuli Anti shine balm, ymmärsin, että jonkun sortin primeri kun silikoni oli ensimmäisenä INCIssä. En löytänyt Tambeautyn sivuilta koko tuotetta, joskus aikaisemmin on ollut joku prime and antishine balm ilmeisestikin myynnissä. Essencen kynsilakka on sävyssä 01hohoho my love. Oikein joulunpunainen sävy.


Tänään essenceltä tuli musta perus kajal ja Makeup Revolutionilta amazing sheer lip gloss. En hirveästi välitä tuubi huulikiilloista, mutta eiköhän tämäkin tule käytettyä. Sävyn nimeä ei tässäkään ollut mutta ehkä marjapuuro on aika lähellä.

Tähän mennessä olen ollut kalentereihin ihan tyytyväinen, jännityksellä odottelen mitä seuraavista 16 luukusta löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti