Essence DIY-joulukalenterin avaus 2019


VAROITUS! SISÄLLÖN PALJASTUS! SPOILER ALERT!


Viime vuonna Catricelta tuli DIY-joulukalenteri ja tänä vuonna sisarmerkki Essence seuraa perässä. Viimeksi Catricen-kalenterista jäi varastontyhjennysfiilis ja luonnollistahan se on, että näihin edullisiin kalentereihin pakataan myös myymättä jääneitä tuotteita.


Pakkaus tässä Essencen kalenterissa on kaunis. Yhdestä reunasta löytyvät myös sisältö ja pohjasta tuotteiden INCit.


Maksoin kalenterista 19,95€ Kosmetik4lessillä. Katsotaan sainko rahoilleni vastinetta. Hinnat on laskettu Kosmetik4lessin hinnoilla. En tiedä tuleeko kalenteria Suomen markkinoille, suurin osa sisällöstä on kyllä ollut jossain vaiheessa Suomessakin myynnissä.



Ensimmäisenä laatikosta löytyvät paperipussit, joihin tuotteet saa itse laitella piiloon.




Perinteisesti sekä Essencen, että Catricen kalenterit ovat olleet täynnänsä kynsilakkoja, eikä tämäkään kalenteri petä sillä saralla. Myynnistä uusien shine, last &go! lakkojen alta poistuneita the gel nail polisheja löytyy kolme ja vielä alus- ja päällyslakka. Värilakoilla hintaa 1,55€, alus- ja päällyslakat arvio 1,95€ ja glitter on glitter off peel off glitterlakka maksaa 2,45€.


Kaksi purkkia glitteriä, toinen isompia tähtiä ja toinen pienenpientä lumipölyä, 2,95€/kpl, glitter primerin hintaa en löytänyt mutta muistelisin sen olleen samaa luokkaa. Bad girl kynsitarrat 1,25€


Näiden colour boostien paljastuttua laatikosta piti hetki ihan katsoa, että tuliko oikeasti kolmeen kertaan sama sävy mutta ei. Yksi näistä on matta ja kaksi vasemmanpuoleista ovat eri sävyt. Omasta mielestäni kuitenkin aika tympeää dumpata joulukalenteriin tällä tavalla varaston perukoilta ylijäämästä neljä kertaa melkein saman sävyinen huulituote. Colour boostit maksavat 2,75€/kpl ja heitetään kynämallisen huulibalmin hinnaksi 1,95€ laskutoimitusta varten.


All about matt! primer stick 3,45€, luminous matt bronzer 2,95€, huulten rajauskynä, joka sentään on sopiva kaikkiin ruskeisiin huulituotteisiin edellä 0,95€ ja väriä vaihtava kiss the mermaid-huulipuna 2,25€


Vartalotatuoinneille laitetaan hinta-arvioksi 1,95€ vastaavan tuotteen hinnan perusteella. Tarrat paperipusseihin löytyivät laatikon pohjalta. Käsivoiteellekin heitetään 1,95€ arvioksi.


Joulukalenteriksi mukana on paljon paletteja. Strobing & Contouring paletille arvio 6,95€, Born Avesome luomiväri- ja highlighterpaletti 6,95€, viileänsävyinen go for the glow highlighter-paletti 5,95€ ja make your own magic-luomiväripaletti 3,95€

Tuotteiden arvo yhteensä noin 54,65€ eli kyllähän tällä periaatteessa saa rahalleen vastinetta. Se sitten on eri asia kuinka paljon tuotteille on käyttöä ja voiko jo myynnistä poistuneille tuotteille ajatella hinnan olevan sama kuin mitä se on ollut silloin myyntiin tullessa. Mukana on kyllä hyviäkin tuotteita ja Essencen tavallisten joulukalenterien perinteeseen nähden vähän paperiym. rihkamaa. Itselläni kaikki näistä ei tule käyttöön, osa siksi että on muita tuotteita käytössä, osa näistä minulla jo on ja osa ei mahdu rutiiniin. Niinpä osa pääsee teidän iloksenne, seurailkaa blogia, arvonta tulossa.

Mitä fiiliksiä herättää?


Kommentit

  1. Ei mikään kovin kummoinen sisältö. Harmi, että noita huulituotteitakin tuli noin monta ja vielä samantyylisissä sävyissä. Näistä essencen joulukalentereista tulee joka vuosi vähän sellainen fiilis, että niihin on heitetty kaikki varastojen jämät mistä halutaan päästä eroon. Tosin kiva, että noin monta palettia oli mukana eikä tänä vuonna mitään roskatilpehööriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Jep, nyt kun on kolme kalenteria aukaissut (loput tulevat blogiin seuraavina viikonloppuina) niin kyllä oli taas niin tungettu sitä mitä ei saatu muuten myytyä kalenterit täyteen. Ja on sieltä tulossa niitä roskatilpehöörejäkin valitettavasti.

      Poista
  2. No, tässä on kyllä jämien kierrätystä. Suurin osa jo poistuneita tuotteita :O

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie