Joulukalenterin luukut 12-17


Melkein viikon verran luukkuja kerralla kun olevinaan luin viikon tenttiin ja oli muuta hommaa. Tentin fiiliksen perusteella käyn kurssin uudestaan ensi vuonna.



Tiistaina 12. päivä tuli Makeuo Revolutionilta eye primer, joka jännästi on pakattu ihan huulikiillon näköisesti. Essenceltä tuli pinsetit. Omistan näitä jo yhdet, ihan ok pinsetit.


Lucian päivänä MuRilta tuli pressed highlighter sävyssä ice kiss. Ihania nämä pienet 2-5g pakkaukset kun ehkä voisi saada joskus jonkin loppumaankin. Essencen kulmakynä on 02 brown. Aikaisemmin omistan 04 blonden mutta välillä tummaakin tarviaa.


14. päivä tuli essenceltä kynsitarroja, vähän meeh. MuRilta tuli sopivan vaalealta näyttävä bronzer, jonka sävyllä ei ole nimeä. MuRin bronzeria olen yhdestä paletista aikaisemmin käyttänyt ja se ainakin toimi hyvin.


15. päivä MuRin peili oli vähän pettymys kun siinä ei ollut edes kantta. Essencen kynsilakka on tumman viininpunainen, ehkä vähän ruskeaa mukana, näkyy paremmin varmasti kunhan lakkaa kynnelle. Sävyn nimi on 04the xtmas nail story.


Eilen tuli essencen puuteri ja MuRin baked highlighter sävyssä flash.


Tänään MuRilta tuli tumman pinkki huulikiilto ja essenceltä shea butter käsivoide. Jotain eroa tällä varmaan pitäisi olla normaaliin tuubiin verrattuna kun nimenä on  01 huggy, mutta itse en kyllä huomaa eroa.

Vielä olisi viikko (tai itseasiassa päivä vielä päälle, MuRissa on 25 luukkua) luukkuja jäljellä. Nyt tässä vaiheessa tekisi mieli repiä loputkin luukut auki.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie