Catrice DIY-joulukalenteri 2019


VAROITUS! SISÄLTÖ NÄKYY! SPOILER ALERT!


Syksyn toinen joulukalenteri esittelyssä. Jatketaan näiden DIY-joulukalenterien kanssa vielä hetki. Catricen joulukalenter on pakettu violetinsävyiseen laatikkoon. Yhdestä kyljestä löytyy suoraan sisältö, toisesta esittely ja pohjasta INCit.



Paperipussit on vaihdettu tänä vuonna pahvisiin pakkaushäkkyröihin, joiten käyttöä en vielä ensimmäisellä pyörittelyllä hoksannut. Paketoin myöhemmin pahveihin tavaraa arvontaa varten ja silloin selvisi, että kasassa on kolmea erilaista pahvikuorta. Kaksi pienempää ovat karamellin muotoisia ja vaativat ohjeesta huolimatta aikamoista askartelua ennen kuin viimeisimmät näyttivät siisteiltä. Isoin oli sitten ihan vain pakettimallia.


Pahvien alta löytyy sitten itse tuotteet iloisessa sekamelskassa. Hintaa kalenterilla oli Kosmetik4lessillä 34,95 ja laskin tuotteiden hinnat jos Kosmetik4lessin mukaan jos vain tuotteen löysin vielä valikoimasta.


IconNails kynsilakat 2,95€/kpl, #peeloff glitterlakat 3,45€ ja SpectraLight-lakat 3,45€/kpl. Värivalikoimaa on ihan kivasti mutta en tiedä ovatko kovin jouluisia.


Tänä vuonna Catricen joulukalenteriin on saatu tänä vuonna muutama limited edition tuotetta, joista highlighter on tässä ensimmäisenä. Sävyn nimi on Let it Glow! ja se näyttäisi paketissa shamppanjaiselta kullalta. Hinta-arvio 4,45€. Strobing Brick on itselleni aika mysteerituote, en osaisi ehkä tälläistä väripläjäystä kasvomeikkiini sijoittaa. Sävy on Candy Cotton ja hintaa 4,95€. Healthy look mattifying powder 010 luminous light, hinta 3,45€. Brow palette sisältää kulmavärin, -vahan ja korostussävyn. Hinta-arvio 3,95€. En taas ymmärrä tuota kultaista sävyä kun ohje paketin takapuolella kehoittaa laittamaan sitä kulmiin.


Powder Brush on myöskin le-tuote. Näyttää pieneltä peruspuuterisiveltimeltä. Hinta-arvio 5,45€. Myös tekoripset ovat le-tuote. Ripsiliima on mukana ja hintaa 3,95€. Galactic Highligter drops  010 space shuttle, hintaa 4,95€ ja liguid luminizer strobing pen 020 Ready For Champagne!, hinta-arvio 3,95€


Light in a box highlighter palette 010 It´s Glow Time, hintaa 9,95€. Glowdoscope tuli viimekin vuonna Catricen kalenterista, hintaa voidemaisella highlighter-paletilla 3,95€. The ultimate chrome- luomiväripaletti sisältää pelkästään johtavia sävyjä. Hintaa sillä on 4,95€.


Ombre-huulipunat ovat olleet valikoimassa mielestäni ikuisuuden. Kalenterissa on luumu/punainen-sävy. Hintaa 4,95€. Prisma Chrome-huulipunista on kaksi neutraaleinta sävyä, mutta voin helposti kuvitella, että nämäkään eivät kaikkien mieleen ole. Hintaa 4,95€/kpl. Ultimate Colour-huulipunasta on kalenterissa marjainen Legend´s Berry-sävy. Hintaa 3,95€.


Rock Couture- eyeliner sävyssä vinyl black. Hintaa 3,25€. Kalenteriin tehty/pakattu le-huulikiilto Glow Gloss 3,95€. #insta to go blur stickiä olen yhden käyttänyt ja tykkäsin. Hintaa tällä on arvioni mukaan noin 4,95€.

Yhteensä koko kalenteri siis suunnilleen 104,6€. Pari tuotetta, jotka mielestäni on vaan heitetty mukaan kun ei saatu myytyä. Mutta pääasiallisesti ihan käyttökelpoisia tuotteita. Verrattuna viime vuoden kalenteriin, tähän on jopa panostettu limited edition tuotteiden verran.

Ja kuten Essence DIY-kalenterin kohdallakin, nämäkään eivät kaikki jää seisomaan minun varastooni vaan osa lähtee teille lukijoille kiertoon. Esittelen vielä kolmannen joulukalenterin ennen arvontaa mutta kerro kommentteihin, minkä tuotteen haluaisit tulevan mukaan arvontaan?

Lue myös: Essence DIY-joulukalenteri

Kommentit

  1. Mistä sä oot onnistunu löytää tän kalenterin? Ite oon koittanu ettii vaik mistä mut ei vaan oo löytyny :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohtui näköjään mainita. Tilasin Kosmetik4lessiltä.

      Poista
  2. Ihme, ei yhtään täytetuotetta eli perinteiset kynsiviilat, pakettikortit, tarrat jne. :D

    VastaaPoista
  3. Näitä saa kans Kärkkäisen verkko kaupasta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie