MayBeauty Repairing Hair Kit + alekoodi

Kaupallisessa yhteistyössä: @MayBeautysuomi

Ensimmäiset pakkaset ja melkein vuosi edellisestä hiustenleikkuusta tarkoittaa kutisevan kuivaa päänahkaa ja latvoista hapsottavaa tukkaa. Pelastuksena tähän en ehdi millään kampaajalle (tai en koskaan jaksa ja muista varata aikaa) -tilanteeseen tuli MayBeautyn Repairing Hair Kit, joka sisältää pehmentävän hiusnaamion ja korjaavan hiusseerumin.

Naamio on kertapakattu myssyyn, joka laitetaan puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia. Koin helpoimmaksi pyöräyttää tukan ylös hyvin löyhälle ponnarille, sujauttaa myssyn päälle ja hieroa myssyssä olevan voidemaisen naamion kunnolla hiuksiin ja hiuspohjaan. Myssyssä on teippi kiristystä varten mutta oma pääni on sen verran iso, että myssy oli juuri sopiva ilman kiristelyjäkin.
 
Syväkosteuttavassa naamiossa on keratiinia, argan öljyä ja proteiineja, jotka tekevät hiuksista pehmeämmät ja sileämmät.


Naamion seuraksi sopivat oikein hyvin kirja ja musiikki. Puolen tunnin vaikutusajan jälkeen kävin huuhtomassa naamion hiuksista ja laittamassa latvoihin pari pumppausta seerumia kuivaamisen jälkeen. 

Kevyessä ja nopeasti imeytyvässä hiusseerumissa on argan öljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä eikä se jätä hiusta öljyisen tuntuiseksi tai rasvaisen näköiseksi.


Päänahkani rakasti naamiota ja lopetti kutinan moneksi päivää. Myös hiukset saivat selvästi kosteutusta ja seuraavana aamuna sain hiukset harjattua ilman selvityssuihketta, mitä ei kyllä normaalin pesu-hoitoaine-käsittelyn jälkeen tapahtu. Etenkään 10 kuukautta edellisestä hiustenleikkauksesta. 

Seerumi on myös vaikuttanut erittäin toimivalta, latvat ovat pehmeän ja sileän oloiset ja harja menee niistä kevyesti läpi.


Taidan tämän hoidon jälkeen pärjätä loppuvuoden ja käydä seuraavan kerran kampaajalla vasta ensi vuonna.

Alennuskoodilla pinkkiakit saat paitsi Repairing Hair Kitistä, myös koko MayBeautyn valikoimasta -25%. Alennuksella setille jää hintaa vain 29,25€
 
Helpoiten lunastat alekoodin suoraan linkistä https://maybeauty.fi/pinkkiakit 
 
Alekoodi on voimassa 22.11.2021 saakka.
 

 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie