Joulukalenterien luukut 9-11

Meinasin kalenteroida vasta huomenna, mutta epäilen jaksanko nousta niin aikaisin ennen kouluun menoa. Koulu alkaa vissiin kahdeltatoista huomenna. Tässä siis kolme luukkua lisää.


Ysistä tuli Makeup Revolutionilta viininpunainen huulipuna ja Essenceltä teroitin.  Viime vuonna tuli sama teroitin ja omistan niitä jo kaksi, mutta hyvä teroitin joten pidän jemmassa kunnes edeltäjä tylsyy tai hajoaa.


Kymppiluukku oli vähän pettymys kummassakin kalenterissa. Essenceltä tuli pikkuruisia pakettikortteja ja MuRilta Strobe Balm sävyssä golden. En vielä kokeillut kun en halua ottaa käyttöön nyt talvella ja voidemainen tuote menee niin äkkiä piloille.


MuRin tämän päivän luukku oli suurin WTF tähän mennessä kun luukusta tuli sama nudepuna kuin aikaisemmasta luukusta. Essencen Balmy kiss huulirasva sävyssä 04 treat me right tuli muistaakseni myös viime vuonna, mutta huulirasvaahan nyt menee aina.

Nyt ei oikein onnistuneita olleet nämä luukut. Toisaalta kun on vähän kurkannut kalenterien taakse niin tietää, että kun vähemmän kivoja tulee nyt, niin kivat on vielä edessä. Ja hei! ensi viikolla on jo joulu!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie