Joulukalenterin luukut 22-25 ja yhteenvetoa


22. päiv Makeup Revolutionilta tuli nestemäinen highlighter ja essenceltä kynsilakka sävyssä 05 hello nice to glitter you!


23. päivä Essenceltä tarroja ja MuRilta oranssi huulipuna.


Aatto oli pettymys, essenceltä kampapeili ja MuRilta punainen huulipuna.


25. luukun aukaisin kyllä jo aattoiltana ja sieltä tuli Revoholic paletti, joka on kiva sekoitus mattaa, shimmeriä ja metallia. Hieman epäilen pannujen muodon käytännöllisyyttä kunhan vähän on käytetty. En tiedä oliko tänä vuonna vain kalenteria varten tehty paletti kuten joskus kuulema on ollut, mutta ainakaan irrallaan en Tambeautysta tätä bongannut.


Vaikka kumpaankin kalenteriin mahtui myös pettymyksiä, sain paljon myös sitä värikosmetiikkaa mitä kalentereilta halusinkin.

 Pannutuotteet ylhäältä alas
-strobe balm golden
-pressed highlighter peach kiss
-bronzer
-baked highlighter flash
-strobe balm rose gold
-pressed highlighter ice kiss
-baked highlighter gols addict
-baked highlighter rejuvenate

Pressatut highlighterit olivat yllättävän kostean ja kermaisen tuntuisia, beikatut taas kuivia. Strobe balmeihin oli itselläni negatiivinen ennakkoasenne mutta ovat ihan jees. Bronzer on vähän kuivakka mutta sävynä loistava iholleni.

MuRin huulipunilla ei ollut nimiä ja tuon nudesävyn (toinen oikealta) sain siis kahdesti. Huulipunien alla vaakasuunnassa huulikiillot.


Essencen huulipunat ovat koostumukseltaan MuRia parempia. Vasemmalla huulirasva Balmy kiss 04 treat me right, keskellä long lasting lipstick 16 I am yours! ja oikealla matt matt matt 05red-y or not?

Lopputulemalta ihan tyytyväinen kalentereihin ja iloinen etten tämän kalliimpia ostanut. Ainakin Elevenin kalenteri vaikutti pettymykseltä mitä muiden blogeja katsoin ja aika monessa muussakin olisi ollut paljon tuotteita joita ei olisi tullut käytettyä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie