Syksyn random-karkkiuutuuksia

Tänä syksynä on tullut maisteltua uutuuksia vähän lennossa, välillä samantien junassa ja välillä missä milloinkin. Ja etenkin paljon, ei nimittäin jää viimeiseksi karkkipostaukseksi tälle syksyä tämä.

KitKat Chunky pop corn oli syötävä mutta tavallinen on parempi. Tämä oli aavistuksen maissinen ja suolainen.

All sorts aakkoset sai havahtumaan siihen, että aakkosissa on muuten eri makuja, ei vain värejä. Sitä en osaa edelleenkään sanoa, mitkä aakkosten maut ovat mutta ne tuntuivat aika jänniltä englanninlakritsin koostumuksella.

Punaisia, keltaisia ja vihreitä aakkos-lakuja ja peruslakua. Ehkä silti ostan jatkossa aakkoset aakkosena ja lakut lakuina.

Läkerölista on tullut kaksi kovakuorista, pehmytsisuksista pastillia eli YUP crispy Cranberry Caramel ja Licorice. Lakritsin mausta tykkäsin enemmän, mutta inhoan rapeaa kuorta ja pehmeää sisusta koostumuksena.

Salmiakki Smoy Whiskey oli sen verran mitäänsanomaton, että on unohtunut syödä maistelun jälkeen. Tavallinen salmiakki parempaa.

Piparisuklaissa ei ole sinällään mitään uutta mutta Maraboun pakkauskoko on juuri sopiva ja en muista aikaisemmin nähneeni tätä patukkana.

Oletko maistellut jo näitä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie