Puolenvuoden suosituimmat postaukset

Vuosi on melkein puolessa välissä joten palaillaan vähän siihen mikä teitä lukijoina on kiinnostanut eniten tämän vuoden aikana. Samat vanhat postaukset Bluebiitin surkeasta aktiivisuusmittarista ja Kuopion terveystieteiden opinnoista kulkevat edelleen luetuimpien joukossa mutta nostan nyt tähän tämän vuotisista teksteistä viisi suosituinta.

Ykkösenä Lauantain karkkipettymykset Dumlen ja Pandan lakujen uutuuksista. Edelleenkään ei nuo mangolakut houkuttele yhtään.


Kakkosena Opiskelijoiden mielenterveys Edelleen huono ;) kesälomaa ei tänäkään vuonna ole.


Kolmosena esittely Sh-opintojen aikaisista harkkapaikoista.


Neljäntenä Essencen kevään uutuudet.


Viidentenä erektiohäiriöteksti ystävänpäivältä.


Kuvastaa mielestäni aika hyvin tämän vuoden aiheita, että mukana on vain yksi kosmetiikkapostaus. Edelleen meikit ja kosmetiikka kiinnostavat, mutta painopiste on enemmän ehkä tavaroiden loppuun saamisessa ja määrän vähentämisessä ainakin ihonhoidon puolella. Osasyynä on ensi kesää koskeva epävarmuus. Silloin pitäisi olla jo maisteri tai hyvin lähellä sitä ja kosmetiikkavarastonkin pitäisi olla sellainen nopeasti muuttovalmis jos unelmaduuni ilmestyy jostain kauempaa.

Heitelkää toiveita mitä haluaisitte lukea jatkossa. Mitä karkkeja tai muita herkkuja voisin maistella? Kiinnostaako opinnot? Terveys? Mistä näkökulmista?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie