Essencen uusi pysyvä valikoima


Essencekin on julkaissut uuden pysyvän (tai niin pysyvän kuin essencellä voi olla) valikoimansa. Uudessa valikoimassa uudistuivat kaikki kynsilakat ja teemana muissa tuotteissa on muun muuassa You better work, joka jatkaa aikasemminkin myynnissä olleen primerin mielestäni vähemmän kaunista pakkauslinjaa.

You better work sarjasta ostin kokeiluun fixing sprayn, puuterin, kaksi ripsiväriä ja sävytetyn päivävoiteen. Näitä ehdin jo kokeilla ja kaikki olivat ihan toimivan oloisia mutta mikään ei herättänyt erityisiä innostuksen tunteita. Sprayn suutin suihki alkuun mihin sattuu. Puuterirasiassa ei ole peiliä mikä itselleni on ihan sama, mutta joku saattaa sitä kaivata. Ripsiväreistä toinen on pidentävä ja toinen tuuheuttava, kokeilukerralla käytin molempia yhdessä ja ihan nätit ripset tuli. Sävyvoide tulee kahdessa sävyssä, aavistus peittoa ja vaaleampi sävy näytti ihan hyvältä kalpeisiin kasvoihin. Sarjassa on tarjolla myös eye primer ja peiteainepaletti.


Luomiväripaletteja tuli neljä kappaletta matkailuteemalla ja pari uutta noita pikkupaletteja. Pikkupaleteissa uusia ovat nude- ja blushed- paletit.


Sävyt on vähän hassuja kun valo oli ihan pielessä. Salut Parisia, oikealla, kokeilin jo ja tykkäsin kovasti. Paris on yhdistelmä neutraaleja ja vaaleanpunertavia sävyjä, kuusi mattaa ja kolme shimmeriä. Riossa on myös punertavia sävyjä ja kolme mattaa, kuusi shimmeriä. G´DAY SYDNEY on neutraalien lisäksi sinisen ja vihreän sävyjä ja Hello New York on sini-harmaasävyinen.


Lip Ritual teemalla tuli kolmiasteinen huultenhoitorituaali, kuorinta, naamio ja huuliprimeri, sekä kolme erilaista huulirasvaa.


My glow passion highlighter näyttää ihan joltain ystävänpäiväkarkilta. Viileän vaaleanpunainen sävy. Huulikiiltolinjoja tuli kaksi uutta, Crystal wet look ja plumping nudes. Kokeilin plumping nudes sävyä 01 XXL Charm ja ainakin viileältä tuntuu, pientä ulkonäöllistäkin vaikutusta ehkä.

Näiden lisäksi tuli mm. uusia microbrow kulmakyniä, silmänrajauskyniä ja dip eyeliner sekä ripsiliimaa. Kuopiossa Carlsonilta löysin jo uutuudet, Tokmannilla ei vielä ollut kun viimeksi katsoin.

Joko muualla on näkynyt uutuuksia?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie