Lauantain karkkipettymykset


Tulee taas karkkipostaus mutta kun kaikki uutuudet tulee yhtä aikaa 😊 Nyt alkaa tulla keväisiä uutuuksia, Fazerilta Dumlen kausimaku Sunny Orange 220g ja Pandalta Lakupala Mango 250g. Tykkään niin Dumlesta kuin lakuista noin yleensä ja appelsiini ja mango ovat makuja, joista tykkään missä vaan.


Dumlet tulevat oransseissa kääreissä ja lakuissa puolet on täytelakuja ja puolet tavan lakuja, niinkuin Pandan mansikkalakupussissakin. Väriltään mangolakut näyttävät täysjyväpastalta.


Valitettavasti kumpikin osoittautui pettymykseksi. Dumlet olivat ihan ok, mutta odotin niiltä vissiin vaan liikaa. Mielestäni appelsiini olisi saanut maistua vahvemmin. Lakut sen sijaan olivat aika tympeän makuisia. Tunkkaisia ja mango olisi mielestäni toiminut paljon paremmin tavan mustana lakuna mangotäytteellä.

Harmi kun kevään uutuudet nyt ei toimi omaan suuhun. Tietysti painon kannalta ei mitenkään tarpeellista ole laajentaa karkkivalikoimaa. 

Joko olette maistelleet? Mikä on lemppari Dumle-makunne?

Kommentit

  1. Enpä ole näitä edes nähnyt aiemmin :D Appelsiini-Dumlet kuulostaa kuitenkin sen verran kiehtovalta makuyhdistelmältä, että ne lienee pakko testata itsekin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie