Seitsemän vuoden suosituimmat

 Pinkkiä piiperrystä näki päivänvalon tammikuussa 2016. Nyt mennään siis jo kahdeksatta vuotta jos oikein laskin.

Sinä aikana hiukan yllättävätkin tekstit ovat nousseet suosituimmiksi. Katsellaan ja muistellaan tänään vähän.



Maaliskuussa 2020 julkaistu teksti käsittelee älykelloa ja lopultahan luovuin kyseisestä kellosta kokonaan enkä ole uutta älykelloa hankkinut.


Joulukalenterit kiinnostavat aina ja 2021 listasinkin niitä urakalla.


Kokemukset minipillereistä ovat selkeästi korkealla myös blogiin johtavissa hakusanoissa ja ei ole mikään ihme, että Helin vieraskynäteksti helmikuulta 2020 on suosittujen joukossa.


Tähän tekstiin löydetään varmaan googlen kautta mutta toivon, että siinä on jotain järjen ääntä nuorille. Naisten keholle asetetaan kyllä ihan outoja ulkonäköpaineita. 


Viisureiden poistokokemukset pohdituttavat ihmisiä edelleen, teksti on vuodelta 2018. 


Kuten sanoin, joulukalenterit kiinnostavat ja niillä merkeillä, jotka joka vuosi toistavat kalenteriaan, on vanhat ihan hyödyllistäkin kurkata kun ostoa miettii.


Ensimmäinen DIY-kalenteri vuodelta 2018 hämmensi.


Joulukonvehdit kiinnostavat melkein yhtä paljon kuin joulukalenterit eikä ihmekään kun valmistajat eivät nettisivuilla kerro konvehtirasioiden makuja kunnolla.

Loput top10:ssa olisivat joulukalentereja jotka eivät itseäni näin helmikuussa jaksa kiinnostaa, eli skipataan ne. Lähellä perässä löytyy sitten opiskelujuttuja ja lisää aktiivisuusmittareita. 

Mikä teitä kiinnostaisi maaliskuussa?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie