Loppuneet 1/2023

 Tammikuu tuntui todella hiljaiselta kosmetiikan loppumisen suhteen. Varmaan tuli vuoden loppuun niin innokkaasti käytettyä purkkeja tyhjäksi ja toisaalta tammikuussa on ollut enemmän väsyneitä iltoja kun ei ole jaksanut rasvata. Ja toki reissussa on eri kosmetiikat kuin kotona käytössä ja reissuja oli tammikuussa useita. Jotain kuitenkin loppui.

Dermosil Winter Flower käsisaippua oli hyvin miedon tuoksuinen kausisaippua. Ihan kiva mutta en jää kaipaamaan.
 
Dove Powered by Plants renewing geranium body lotion oli epämiellyttävän tuoksuinen eikä imeytynyt hyvin.
 
Creightons Mango & Papaya Body Bliss Hand Cream oli ihan kiva ja kevyt käsivoide työpöydälle. Riittävän edullista läträttäväksi pitkin päivää ja aina käsienpesun jälkeen.
 
Dr. Pawpaw Age Renewal Hand Cream oli huomattavasti kosteuttavampi ja koostumukseltaan kalliimman oloinen. 
 
Catrice CleanID hyaluronic boost serum oli ihan ok. Sitoi kosteutta kasvovoiteen alle mutta vaahtosi jos liikaa laittoi. 


Rituals... The Ritual of Mehr shampoo ja hoitoaine tuoksuvat kivalta mutta kuivattavat päänahkaa.
 
L´Occitane Cherry Blossom Bath & Shower Gel ja Shimmering lotion on mulle arjen pientä luksusta. Tosin vartalovoiteen voisin ottaa ilman kimalletta. Näitä on molempia kaapissa jemmassa. Samoin sarjan käsivoidetta.
 
Dermosil misellivesi Hyalx4 on perushyvä arkituote. Käytin aamuisin kasvojen putsaukseen.

 
essence The glowin´golds caring shimmer lip oil oli paksua kimaltavaa huuliöljyä. Välillä piti ihan pitää taukoa kun suupielet uhkasivat hautua kun oli näin paksu öljy huulilla monena päivänä peräkkäin. Toisaalta huulet olivat tosi kuivat, että tätä tuli kyllä lisättyä aika rennolla otteella.
 
Catrice CleanID  hydra volume lip plumper on miedosti viileältä tuntuva olevinaan pullistava huulikiilto. Tykkään tästä, mutta mieluummin ottaisin ilman sitä viilennystä.
 
Catrice Maxim Giacomo limited edition lip glaze oli ihan jees. Pieni koko eli loppui nopeasti, tahmaamaton huulikiilto, jossa oli jonkun verran peittoakin.
 
essence Hello, Good stuff! Depuff eye serumin käytin vesikosteutuksena paksumman ja rasvaisemman sy-voiteen alla. En tiedä tekikö mitä, mutta tuntui kivalta.
 
L´Occitane Light Comforting Cream oli reissukasvovoiteena hyvä. Jatkuvassa käytössä olisi saattanut olla hiukan raskas kun ihoni tykkää enemmän geelimäisistä voiteista. Mutta ei paha missään nimessä. 

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie