Reissukosmetiikka

Tammikuussa alkoivat taas työreissut ja kokosin kevääksi kosmetiikan mukaan. Tietenkin joudun täydentämään kevään mittaan mutta katsotaan mitä pakkasin nyt alkuun mukaan.
 
 
 Yleensä reissussa mukana on Dermosilin kokonaan avautuva pussi, jossa osa tavartoista on irrallaan ja osa sitten vielä pussitettuna pienempiin pussukoihin. Irrallaan siellä pyörii astmapiippujen ja satunnaisten ponnareiden kanssa näytepussit shampoota ja suihkugeeliä, joita ei kyllä hotellireissuilla tarvitse mutta ovat varuilta mukana. Sitten on Lumenen hohtava paletti ja Blur meikkipuuteri, L´Occitanen huulirasva ja nyt alkuun 75 ml hohtava vartalovoide kirsikankukkatuoksussa, Doven dödö, kabuki ja hyvin kompakti hiusharja.


Urban Decayn pullossa on Catricen setting sprayta. Hopeisessa pussukassa kulkee essencen minisiveltimiä, Tony Molyn Panda´s Dream ripsiväri, Catricen kulmageeli ja luomivärikynä sekä essencen kultainen rajauskynä.


Toisesta pussukasta löytyy joulukalenterien aarteita Lumenen seerumin ja primerin ja L´Occitanen kasvo- ja jalkavoiteiden verran. Lumenen skin tint ja Cliniquen sy-voide ovat pikkupurkeissa ja sitten on pieni hiuslakka, käsivoide ja hoitoaine, koska kaikissa hotellihuoneissa ei ole hoitoainetta.


Viimeisestä pussukasta löytyy vanulappujen ja -puikkojen joukosta hampaanpesuvälineet ja kasvoputsarit. Body Shopin Camomile balm on näppärä reissussa, poistaa meikit ja pieni rasia on ollut älyttömän riittoisa. Lisäksi on mukana kaksifaasista micellivettä Lumenen pullossa. En enää muista onko Lumenea vai jotain muuta merkkiä nyt tässä pullossa kun näitä täyttelen. Myös essencen minikasvosuihkepullossa on täyttötavaraa eli Yves Rocherin hair & bodymistiä.

Vähemmälläkin pärjäisin ja joskus saattaa mukana olla esimerkiksi sheet mask jos epäilen, että sille on aikaa. Mutta näillä mennään nyt alkuun. Ja tietty taskussa/repussa on vielä joku huulikiilto ja käsirasva.

Onko mukana liikaa vai liian vähän?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie