Tammikuun opinnot

Tammikuussa ei nyt varsinaisesti tapahtunut ihmeitä opiskelujen suhteen. Toisaalta tapahtui paljonkin.

Sain yliopistolta lopulta suoritusmerkinnän viimeisestä kasvatustieteen perusopintojen kurssista ja lopulta ihan paperisenkin todistuksen. Sähköisellä todistuksella pääsin hakemaan ammatilliseen opettajakorkeakouluun (AMO), jonka pääsytietoja saadaan odottaa ainakin maaliskuun loppuun saakka. 

YAMK-tutkintoon DIAK:lla puuttuu enää opinnäytetyön loppuun saattaminen ja sen kanssa tuli tammikuussa tehtyä vähän sitä sun tätä. Inhoan opinnäytetyöhön liittyvää pilkkujen ja pisteiden viilausta. Olen enemmän ison kuvan hahmottaja ja mielestäni olen nyt opinnäytetyön aikana hahmottanut aika hyvin, mitkä tekijät vaikuttavat opiskelijoiden hyvinvointiin sote-alalla ja millaisilla keinoilla sitä yritetään niin Suomessa kuin kansainvälisesti parantaa. Riittäisi jo aiheen kanssa säätäminen. 

Muutamia aiheita nousi tammikuussa, joita kiinnostaisi opiskella, mutta koska en jaksa mitään kurssiaikatauluja, varailin kyseisten kurssien kirjallisuutta kirjastosta itseopiskelua varten. Mikäli oppari menee tarkistukseen ja tulee hyväksytyksi ja toisaalta pääsen AMO-opintoihin, niin huhtikuun verran tulisi taukoa opiskelusta. 

Millaistahan elämä olisi jos ei olisi mitään opintoja?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie