Pandan joulu-uutuudet

Pandalta on tälle joulua tullut kaksi uutta konvehtirasiaa Vaajakoski Artisan ja Vaajakoski Primus. Nämä sisältävät Pandan hienoimpia konvehteja. Tähän mennessä olen nähnyt kaupassa vain Artisania. Paria uutta laatua tuli myös yksittäiskäärittyjä konvehteja, joista yhtä maistoin jo aikaisemmin ja kahta muuta en mielenkiinnon puutteen vuoksi ajatellut ostaa. 

Lue lisää: Joulukarkkiuutuuksia 2020

13 konvehdin rasia on sopivan kokoinen näin yhdelle hengelle viikonlopuksi tai parille herkkuhetkeen. Makuja on kuusi erilaista; kinuski-hasselpähkinä, mangomarmeladi, marmoroitu mutakakku, hunajatoffee, mustaherukka ja mansikkamuru. Isommassa Primus-rasiassa on muutama maku lisää. Makumaailmasta tykkäsin ja siitä lisää seuraavan kuvan alla, mutta mielestäni mangon sijaan olisi voinut olla jotain suomalaista, esimerkiksi tyrniä.


Kinuski-hasselpähkinä on tosi kaunis konvehti. Sisällä on kokonainen hasselpähkinä uimassa kinuskissa. Itse en välitä pähkinöistä suklaassa, mutta hyvä oli.

Mangomarmeladi maistui mangolta ja koostumus oli mukavan kiinteä.

Marmoroidussa mutakakussa maistui hetken maistelun jälkeen mutakakku. Ulkonäöltään tuo mieleen ne simpukkakonvehdit.

Hunajatoffee maistui kunnolla hunajalta ja ensin mietinkin olisiko toffeen päällä oleva muru peräisin mehiläispesästä mutta sisällyksen perusteella arvelin sen maissiksi. 

Mustaherukasta tykkäsin. Mielestäni paras konvehti tässä rasiassa. 

Mansikkamurusta tuli mieleen itse tekemäni konvehdit joltain menneeltä vuodelta. Hyviä mutta olisin esteettisestä syystä kaivannut mansikkamurun paikan vaihdosta päältä suklaan alle. 

Siirrytään maisteluissa seuraavaan viikonloppuun. Vuorossa Punainen Polka makeislevy. Suklaalevyksihän tätä ei voi sanoa kun kun ei sisällä suklaata. 

Pandallahan on aikaisemminkin ollut värjättyjä levyjä, esim. oranssi halloweenlevy. Tämä Polka ei kuitenkaan mielestäni ole ulkonäöltään onnistunut vaan näytti salamimakkaralta. 


Tykkäsin mintun mausta mutta muuten levy oli liian makeaa ja äitelää. Olisin mieluummin nähnyt mintturakeet maitosuklaassa. Pandan konvehdeissa on minttua tummassa suklaassa mutta ehkä ensi vuonna saisin toiveeni? 


Pystyttekö te muuten syömään tälläisen raesuklaan antamalla sen sulaa suuhun vai aiheuttaako pureskelureaktion? 

Itse aina alan pureskella kun suklaassa on jotain seassa.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie