Karvanpoisto seuraavalle levelille

 Olen jo aikaisemmin poistanut kasvokarvoja mm. jousella mutta ruusufinnin takia se oli käyttämättä melkein vuoden. Vaaleat haituvani alkoivat näkyä jo selfieissäkin, mutta silti niin ison karvamäärän käsittely jousella nyppimällä tuntui liian rajulta iholle.

Niinpä päädyin ostamaan Normalissa käydessäni Braunin mini kasvokarvanpoistajan. Karvanpoistajassa on yksi pyöreä terä ja se toimii AA-paristolla (mukana). Hintaa oli noin 30€.


Toiminnaltaan hyvin simppeli, perää kääntämällä päälle ja pois. Apuna on valo, jotta näkee mistä karvoja ajelee ja liike voi olla pyörivää tai suoraviivaisempaa kasvojen muodon mukaan.

Erityisen hyvää jälkeä kone teki ylähuulella mutta toki jälki on siistiä muuallakin. Ihan ohuinpaan ja lyhimpään nukkaan terä ei napannut eli kyllä ihon pinnassa edelleen on aavistus nukkaa, mutta nyt se on ns. normaalimittainen eikä mitään pidempiä tai näkyvämpi karvoja näy. Ja samoin kuin usein jousellakin, ihan alusta kunnon kasvatuskauden jälkeen, tuntuu olevan tarpeen käsittely parina iltana peräkkäin. Normaaliin ylläpitoon toki riittää paljon harvempikin käyttö. Oma herkkä ihoni punoitti aavistuksen verran käytön jälkeen mutta se tuntui johtuvan ihan vain siitä, että jotakin hierottiin ihoa vasten. Muuten hyvin hellävaraisen oloinen.

Mukana tulee puhdistusharja, jolla oli kohtalaisen hyvä puhdistaa konetta. Jatkossa todennäköisesti käytän edelleen jousta ja pinsettejä fiiliksen mukaan, mutta tämä on kyllä hyvä lisä kasvokarvojen hallintaan.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie