Kaapit tyhjiksi: Ostoksia toukokuulta

 

Aikaisemmin esiteltyjen Catricen Kaviar Gauche -kokoelman lisäksi tässä kuussa on tullut ostettua aika perustuotteita eli paljon käsirasvaa.


Tokmannilta testiin HolikaHolikan Cotton Bebe, jonkin mysteerimerkin 2 in 1 käsivoide ja huulivoide, jossa siis korkissa on huulirasva ja Dr. Pawpaw age renewal hand cream. Kaikki käsilaukkukokoisia eli 30 ml.


Normalista hain Batisten kuivashampoota, jota ei etäaikana kulunut ollenkaan mutta nyt alkaa olla taas hetkiä kun ei vaan ehdi kuivatella tukkaa pesun jälkeen. Kokeiluun uusi Overnight light cleanser ja tuttu vanha Floral. Nivean after sun on myös aika perusjuttu kesään. Käsivoiteita 2 Kamillin käsilaukkukokoa ja sitten Creightonsin Mango & papaya, Fiona & Friends Black rose Champagne ja Dove Awakening Care isommissa tuubeissa työ- ja yöpöydille. Ja yksi miniColgate reissuun. 

Jostain syystä käsivoidettakaan ei osaa ostaa sitä yhtä tuubia silloin kun on tarvis vaan pitää aina kerralla ostaa läjäkaupalla. Toisaalta sitä pitääkin olla joka pöydän nurkalla ja jatkuvasti, muuten on aivan kuivat koppurat parin päivän päästä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie