Kaapit tyhjiksi: Loppuneet 6/2022


 Jaahas, taas on loppunut sen verran, että käydäänpä läpi mitä olin tuotteista mieltä. 


The Body Shop Happy Go Lash ripsiväristä tykkäsin paljon, mutta olisin tarvinnut tämän vedenkestävänä. Helppo arkiripsari eli nopea levittää, näkyi mutta ei mikään mullistava voluumiltaan.

L´Oreal Lash Paradise taas on vedenkestävä mutta itselleni enemmän juhlaripsari, koska jos en ole todella varovainen, sotken koko yläluomen. Näyttävät ripset tällä saa kyllä.

L.O.V Perfectitude huulienkuorinta oli kuorintateholtaan hyvä, mutta ei lähtenyt huulilta ja ympärysiholta pelkällä vedellä vaan tahmaisuus vaati vielä kasvojenpesuaineen.

Lancome gloss in love oli oikein miellyttävä huulikiilto. Ei tahmainen ja tosi kivan tuntuinen huulilla. Ehkä vähän vähemmänkin glitteriä olisi riittänyt itselleni mutta voisin käyttää toisenkin jos näitä olisi vielä saatavilla.

Sence Struck by gold fever oli kultainen peel-off naamio. Niistä kohdin kun kuivui, ehkä puhdistikin mutta niissä kohdin missä oli liian paksu kerros ja ei kuivunut, jouduin hinkkaamaan ihan urakalla liinan kanssa että sain irti. Ei jatkoon. 


L´Oreal Elvital Dream Length Savior Hair Mask tykkäsin taas ja ostan uudelleenkin. Tekee hiuksista helposti selvitettävät ja se on mielestäni naamiolle tärkein ominaisuus kun hiusten latvat on kuitenkin jo kuollutta ainesta. 

essence mini cooling hydra face balm yllätti olemalla oikein toimiva kasvovoide meikin alla vaikka alkuun tuntui hyvin kuivalta ja hankalalta. Ei enää saatavilla.

essence mini caring hand lotion myöskin on toimiva, näitä on vielä pari käytössä. Ohut nopeasti imeytyvä voide, jota lisäilen aina kun kastelen kädet.

Ziaja cashmere protein shea butter hand cream on lemppareitani Ziajan tuotteista. Ihanan tuntuinen, ohut ja hyvin imeytyvä käsivoide. 

Rituals... The ritual of Karma  anti-ageing hand lotion spf 15 ei mielestäni tuoksunut oikein miltään mutta kuulema tuoksuu ja korona vissiin on sotkenut nenäni. SPF 15 ei riitä käsilleni ulkona eli sinällään turha. Ei imeytymisominaisuuksiltaankaan yllä lemppareihini mutta kyllä näin pienen tuubin pois käytti. 


Catrice Lady & Marie body butterit olivat suuri helpotus kun polvien iho taas aukesi ja kaikki muu kirveli. En kummankaan tuoksista (manteli ja monoi) kovin innostunut mutta nämä tuli käytettyä nopeasti kun ihotuntuma oli hyvä. 

essence Vintage Beach multi-purpose oil -öljyn käytin vartalolle ja eihän se siinä kauaa kestänyt. Ihana kookoksen tuoksu. Kertoo myös ehkä koronan vaikutuksista, että viime aikoina kookos on haissut hyvältä vaikka inhoan sen tuoksua. 

Lumene kaksiosainen micellar-puhdistusvesi on ollut vedenkestävän meikin poistovetenä silloin harvoin kun en jaksa pestä öljyllä tai olen reissussa. Jotain kaksifaasista on ostettava reissukäyttöön kunhan pikkupullo tätä loppuu.

Dermosil Sensitive deo roll-on on se pakollinen perusjuttu kun muut dödöt ärsyttävät ihoa. Uusi tietenkin käytössä.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie