Ajetaan!

Armeija-aikaan jonkun kerran tuli meille naisillekin komento Ajetaan! kun seistiin lomallelähtötarkastuksessa. Kyseisellä komennolla käsketään siis ajamaan parta ennen lomille lähtöä ja vaikka silloin parikymppisenä ajatus nauratti niin vanhainkodin ovien auetessa pysyvästi, naisilla keskimäärin on komeampi partakarvoitus kuin miehillä. Karvathan on siitä kummallinen asia, että kasvavat aina väärään paikkaan ja sinne minne niitä haluttaisiin, niin ne pirulaiset ei sitten kasva millään.

Iän myötä olen itse laiskistunut niin kulma- kuin säärikarvojen suhteen, mutta joko tämän iän lisääntymisen tai jonkin hormonaalisen syyn vuoksi nämä karvat eivät ole suhteeni laiskistuneet. Vaikka viivankapeiden kulmien paluulla jo uhkailtiin, en jaksa kovin olla kulmistani huolissaan ja säärikarvat saavat ihan vapaasti kasvaa talven ajan nilkkaturkkina. Leukapielien ohut karvoitus kuitenkin alkoi useampana päivänä ärsyttää peilissä joten päädyin ostoksille.


En halua nyppiä yksittäisiä karvoja, vahaaminen sattuu liikaa ja höylällä ajaminen olisi ollut vähän liian Yksin kotona 1 meininkiä, joten päädyin Tweezermanin stainless steel smooth finish facial hair removeriin lähipiirin suosituksesta.

Kyseessä on metallinen jousi, joka on taivutettu u-muotoon ja joka asetetaan iholle ja sitten vaan pyöritellään kahvan ja jousen välissä olevia kohtia.


Kuten yleisesti tiedossa, karva irtoaa paljon helpommin ja kivuttomammin suihkun tai saunan jälkeen. Alkuun rullailin vähän tiheämmin, ylläpitona riittää harvemminkin. Löysimmät ihon kohdat ovat hankalimmat ja kivuliaimmat ja viiksiä en kyllä saanut poistettua kerralla enkä kahdellakaan kun yksi karvatuppi ärsyyntyi sen verran pahasti.

Ihan lyhintä nukkaa tämä ei poista eikä ole pikään vahaliuskaan verrattava "kaikki pois ja rajat näkyy" systeemi. Ihan karvatonta naamaa ei ole mielestäni tarkoituksen mukaistakaan havitella ylläpidettäväksi seuraavaksi viideksikymmeneksi vuodeksi, vaan iloitsen siitä, että ne aamulla meikkipeilissä sojottavat hattarakarvat puuttuvat.

Cocopandalta tilasin tämän tarjouksesta parinkympin hintaan ja mielestäni on ihan hintansa väärti ollut.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie