Lisää Catricen uutuuksia

 Tokmannilla oli koko Catricen hylly vaihtunut ja sieltä löytyi paljon uutuuksia.


Powerfull 5 glossy lip oil sävyt shimmerinen 010 Frosted Sugar (sinetti on kiinni vaikka itsekin ihmettelin vaaleanpunaista applikaattoria) 040 Raspberry Glow ja glitterinen 030 Watermelon Sparkle.

Catrice Oil Control Matt Fixing Spray lupaa 16 tunnin pitoa, pienempiä huokosia ja mattaista pintaa.


Catricelta (ja essenceltä) on tullut viime aikoina niin paljon seerumeita, että ihan en ole varma mikä on ihan uutta ja mikä ollut myynnissä aikaisemminkin. Nyt otin kokeiltavaksi pre- ja probioottisen SENSITIVE moisturizing serum milkin ja kuorivan yöseerumin GLOW overnight AHA treatment.Clean ID- sarjaa oli jo aikaisemmassa postauksessa täällä. Nyt ostin sarjasta Insta-bright serum primerin ja Pore minimizing primerin, jotka tekevät kyllä mitä lupaavat. Kirkastava seerumi tekee ihon lasimaisen näköiseksi ja huokosia pienentävä pienensi huokosia hyvin. 

Volume & Definition mascara vaikuttaa harjan perustella hyvältä, ns. normaalikokoinen hiukan tiimalasimainen kuituharja.

High cover luminous matt foundation tuntui aavistuksen kuivalta kun yleensä käytän hyvin kevyitä ja nestemäisiä meikkivoiteita. Pitää testailla miten toimii kunnon testissä.

Pahviin pakattu Ultra high shine lipstick on sävyssä 030 make it nuder ja perinteinen kulmakynä Pure eyebrow pencil sävyssä 010 Blonde.


Ihonhoitotuotteitakin tuli lisää valikoimiin. LIPPYJAMA might mask lupailee kosteutusta sheavoilla, hyaluronigeelillä ja karpalovedellä (mitä se sitten lieneekään, karpalomehua vai vettä jossa on ollut karpaloita?).

LIPCUSHION protecting multi balm mainostaa pakkauksen etupuolella hampun siemen- ja kookosöljyä ja sitten ensimmäisenä INCIssä on risiiniöljy ja kasviöljy, hamppu ja kookos löytyvät sitten näiden jälkeen. 

PORE 2 in 1 peeling & toner  sisältää 1 % BHA (salisyylihappo) ja 3 % AHA-happoja (mantelihappo). Pitoisuudet eivät ole huimia, mitä itse pidän vain hyvänä asiana. Ihoni tarvitsee ajoittain kuorivia happoja mutta ei liikaa eikä liian usein. 

HYDRO overnight mask purkista odotin jostain syystä Lumenen Lähde naamion näköistä, mutta se onkin enemmän voidemaista. Sisältää skvavaania ja C-vitamiinia. Suositellaan käytettäväksi 2-3 iltana viikossa. 

Tälläisiä siis. Kiinnostaako tarkemmat raportit tuotteista?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Paluu hormonaaliseen ehkäisyyn

Viisureiden poisto