Huhtikuun loppuneet osa 1

 Huhtikuun alussa loppui jo niin paljon purkkeja, että jaan loppuneet kahteen osaan.


Lumene Valo Puhdistusbalmi ei lemppareitani, koska kirvelee silmiä ja en ole löytänyt oikein sopivaa paikkaa puhdistusrutiinissa tälle. Ykkösputsarin haluan olevan sellainen, että voi putsata silmien ympäryksenkin sillä ja kakkosena tämä ei ole parhaimmillaan kun levittyy paremmin kuivalle iholle.

Yves Rocher Magical Shea suihkuvoide tuoksui sheavoille ja oli aika perussuihkuvoide, mitä näitä nyt olen käyttänyt. Suihkuvoide loppuu aina paljon nopeammin kuin suihkugeeli ja en voidetta usein ostakaan. 

Sisustus Siennan Valssi vadelmasaippua on oliiviöljypohjainen hyväntuoksuinen ja miellyttävän tuntuinen palasaippua.

Klippoteket Argan Oil Spray Balsam on vakiotuote ja varmaan kolmas tai neljäs pullo ainakin tätä. Nyt kesää kohden ajattelin ostaa vain vesimäisen jätettävän hoitoaineen mutta varmaan syksyllä sitten lisää. Nyt kun en ole muotoilutuotteita käyttänyt, niin ohuelle hiukselleni aavistuksen raskas ja tekee liikaa annosteltuna äkkiä likaisen näköisen. 

Sensodyne Extra Fresh Gel auttaa vihloviin hampaisiin ja on vakiokäytössä. 



Cien Organic Pomegranates & Goji Berries oli kohtalainen vartalovoide. Osan sekoitin kimaltavaan vartalovoiteeseen lantringiksi. Osan käytin yksikseen, vähän hidas imeytymään ja en ostaisi tätä lisää. 

Dermosil karbamidi jalkavoide on lempparini ja minituubin käytin mielelläni. Tilaan tätä lisää kunhan on muutakin tilattavaa Dermosililta. 

Pisara tyrni, ruusuöljy & arnikki vartalovoide oli ohut, kevyt ja nopeasti imeytyvä. Pakkasten ulkopuolella riittävä ja edullinen vartalovoide. Tuoksukin oli hyvä. 


The Body Shopin pink grapefruit käsivoide on yksi lemppareitani. Kunhan Body Shopissa tulee käytyä niin varmaan tätä ja muitakin käsivoiteita tulee ostettua. Nopea imeytyminen ja ihana tuoksu.

Yves Rocher Bourbon Vanillaa on ollut käytössä jo useita tuubeja. Yksi lemppareistani Yves Rocherilta. Kevyempi tuoksu kuin Body Shopin käsivoiteissa ja koostumus ei yhtä silkkinen mutta edullisempi ja yhtä toimiva.

Essence my beauty lip ritual step 2 mask on voidemainen huulinaamio. Step 1 on kuorinta ja step 3 huultenpohjustus. Naamio ei tuntunut tekevän mitään, pussista riitti useampaan käyttökertaan mutta paremmat tulokset saa hyvällä huulirasvalla. Tuntui huulilla viileältä ja ei jättänyt mitään jälkeensä kun ylimääräisen pyyhki pois vaikutusajan jälkeen.

Essence nail & cuticle cream with coconut oil tuntui tosi hyvältä pienissä ihorikoissa, joita saan kynnenvieruksiin jatkuvasti. Muuten en varsinaisesti kaivannut tätä, kun käytän käsivoidetta niin usein. Nyt saa luovuttaa paikkansa kynsinauhaöljylle. 


Catrice volumizing lip booster oli viileänä kihelmöivä olevinaan pullistava huulikiilto. En jää kaipaamaan lisää. 

Clarins Instant Light Lip Balm Perfectorista olisin melkein tykännyt enemmän ilman sen antamaa pinkkiä sävyä. En kyllä hirveästi tykännyt muutenkaan, ohut puikko katkesi jossain vaiheessa ja oli hankala. Tätä myös sai lisätä aika usein tai huulet tuntui kuivilta.

Huulituotteet olivat mukana Start the Year Fresh -projektissani.

Catrice Eyeshadow Stix 030 Powerful Peach. Näitä Stixejä mulla on jemmassa vielä jokunen. Nämä on näppäriä, vedenkestäviä luomivärikyniä, joita voi sutia luomille yksinään tai pohjustuksena jauhemaisille luomiväreille. Kevyt kimallus, yksinään luomella toki kertyy vähän luomivakoon. 

Essence high beauty fixing compact powder oli vihreä kivipuuteri. Iholla väri ei näkynyt mutta kun kulmakarvat on luonnostaan valkoiset niin vihertävät kulmakarvat tällä sai kun koko kasvot puuteroi. Kausivalikoimaa joten tätä ei saa lisää. En kyllä välttämättä ostaisikaan enää lisää.

Katsotaan sitten parin viikon päästä mitä muuta huhtikuussa loppuu.

Kommentit

  1. Mäki oon joskus pari vuotta sitten testannut tota Essencen huulinaamioita ja se ei kyllä toiminut ollenkaan, tuntui ehkä jopa tekevän huulet kuivemmiksi tai ainakin hassun tuntuisiksi :o

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie