Pingviini-jäätelöuutuudet

 Pingviini julkaisi kevään uutuusjäätelöistä boksin. Yksin asuvalle seitsemän eri maun boksi oli ihan loistava. Yksi jäätelö kutakin makua. En kyllä tiedä miten olisi onnistunut jakaakaan, koska kaikkiahan piti saada itse maistaa 😆

Hurmaava mansikka

Tämän muistelisin olleen jo aikaisemmin olemassa, koska niin vahvasti tuli mieleen kevätjuhlapäivä. Vaniljajäätelö ja masikkakastike sekä suklaaströsselit on hyvin perusmaku ja pikari jää hiukan valjuksi.

Premium Chocolate & Hazelnut

En ole koskaan välittänyt hasselpähkinästä. En edes sen jälkeen kun pähkinäallergian helpotuttua aloin syömään muita pähkinöitä. Mutta. Tämä oli hyvä. Suklaakuorrute hasselpähkinän paloilla ja suklaajäätelöä oikein tasapainoisesti. Mieleen tulee murueskimo mutta luxusversiona. 
 
 
Classic Blueberry Pop

Mustikkaa ja vanhanajan vaniljaa valkosuklaakuorrutteella. Jäätelöpuikon ydin on ihanaa vanhanajan vaniljajäätelöä ja muutoin valjua mustikkajäätelöä. Olisin ennemmin laittanut mustikan valkosuklaakuorrutteen sekaan mustikan paloina niin kuin Kalel mustikkavalkosuklaassa. Nyt jäi kokonaisuus valjuksi.

Classic Strawberry Crush

Tässä taas vanhanajan vanilja ja mansikkajäätelö olivat tasapainossa suklaakuorrutteen kanssa. Kuin aikuistenversio lastensynttäreiden triojäätelöstä. Tätä tulee varmasti syötyä kesän mittaan.

Pingviini juhlatuutti Suolainen kinuski & vaniljakreemi

Kinuski maistuu, muutoin aika perustuutti. Hiukan isompi kuin ne pesäpallomatseissa syötävät peruspigviinit (jostain syystä en syö niitä muualla). Rapea vohveli, jossa suklaasisus. 

Remix-tuutti

Vadelmajäätelö hukkuu alussa muiden makujen, greippijäätelön, sitruunakastikkeen ja salmiakkilakritsin alle. Alku onkin aikamoinen makujen sekamelska ja loppu taas makujen mössö kun kaikki särmä oli kadonnut.

Sitruunabuffet

Olipa pettymys. Söin Bufferin viimeisenä, jotta keksi ehtii pehmitä. Ne kun ovat aina tuoreessa jäätelössä turhan kovia ja pehmenevät ajan kanssa pakkasessa. Sitruunasta puuttuu raikkaus ja kokonaisuus jäi tunkkaiseksi. Mieluummin vanilja tai minttu.

Joko olet maistellut uutuusjäätelöitä? Täksi viikonlopuksi tulikin jo jäätelökelit


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie