Catricen uutuuksia; kevät 2021

 Lisää kevätuutuuksia! Essencen uutuudet käytiin läpi jo täällä ja nyt on Catricen vuoro.

True skin sarjassa oli jo aikaisemmin meikkivoide ja peiteaine ja nyt saatiin  irtopuuteri. Kertakokeilulla tykkään puuterista kovasti. Ohutta, levittyi kauniisti ja tuli vielä nätisti rasiastakin ulos kun rasian sisäkannessa on suljettava läppä jolloin puuteri ei ole pitkin poikin. 

One Step skin perfectorista en odottanut suuria, mutta yllätykseni tuubista ei tullutkaan liian tummaa ainetta vaan kasvonaamion näköistä harmaata massaa, joka sulautui ihon sävyyn näin vaaleallakin. Tässä yhdistyvät primer, uv-suoja, kosteutus ja kevyt sävy. Nyt ensimmäisellä kerralla kokeilin päivävoiteen päälle ja suoraan puuterin alle ja tykkäsin lopputuloksesta. Peittoa ei toki paljoa ole, mutta en jaksa nykyään meikkivoiteita ja muita peittäviä tuotteita kun niitä ei voi vain hutkia sormin kasvoille.


Ripsareita tuli kolmea erilaista, joista tämä Lift Up tuli sekä normaalina, että vedenkestävänä versiona. Harja on isohko silikoniharja. Massasta en vielä osaa sanoa.

Kulmatuotteita tulikin reilusti ja paria Catricen uutta kulmäkynää ajattelin vielä käydä Tokmannilta metsästämässä. Kulmasaippuan jätin kauppaan mutta 48h power stay -kulmageelin lightina ja Volume & Lift -kulmageelin värittömänä ostin. 48h pakkaus on hirmuisen ison tuntuinen vaikka tuotetta ei ole kuin 4,5 ml. Ja mihin tarvitsen 48h kulmat on mysteeri. Volume & Lift on vedenkestävä ja vahamaisempi.


Huulituotteita tuli taas hirmuisesti lisää. Citymarketissa ei ollut Powerfull 5 huuliöljyjä eikä tuubimallisia hoitavampia huulivoidetta ja -naamiota. Ja koska en välitä nestemäisistä huulipunista, niin jätin myös uudet lip tintit pois ostoskorista vaikka ne lupailevatkin pysyvyyttä maskin alla.


Sen sijaan ostin:
Volumizing Tint & Glow Huulivoide kihelmöi vahvasti huulilla, kevyt, pinkki stain-sävy.
Watermelon Shine Glow Huulivoide, joka myös reagoi huulten happamuuteen ja on pinkki.
 
Power Full 5 Huulivoide sävyissä 010 Charming Rose ja 030 Sweet Cherry. 

Power plumping gel lipstick uudet sävyt 150 Rule The World ja 160 Fearless Femme.

Huulituotteissa oli huulipunia lukuunottamatta sinetit, joita Catricen ja Essencen tuotteisiin onkin kaipailtu. 
 

Sen sijaan näiden lisäksi en kaipaisi enää lisää pH-reaktiivisia tai kihelmöimällä pullistavia huulipunia, -rasvoja, ja -kiiltoja. 

Vai mitä mieltä olet?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie