Maaliskuun huulipunapussi



Aika päivittää huulipunapussia. Viime kuun tuotteet olivat yllättävän hyvin käytössä, joten aika vaihtaa väriä. Essencen huulipunaa käytin puolentusinaa kertaa, tähän aikaan vuodesta liian kuiva yksikseen joten usein käytinkin viereisen W7 huulikiillon kanssa. Huulikiilto on melkein loppu. Pannuprojektissa ollut huulipuna loppui ja Lancomen öljy on vajunut hyvin kuten pannuprojektin päivityksessä nähtiin.


Tämän kuun valinnat osuivat essence kiss the frog- huulipunaan, essence cosmic cuties glitter switch liquid lipstic sävyyn 03 sparkling bordeaux, pannuprojektin uuteen huulipunaan essence happy girls are pretty sävyyn 02 live, laugh, love and repeat ja Nyx cosmic metals CMLC16.


Kiss the frog on näitä väriä vaihtavia punia. Alunperin vihreä, huulilla vaaleanpunainen ja värjää. Glitter Switch taas on Ciaten glitterpunan kaltainen nestemäinen puna jossa glitterit ilmestyvät huulia yhteen painamalla.


Muut sävyt ovat aika neutraaleja, sammakko ehkä jopa keväinen mutta glitter switch on sitten vähän juhlavampi sävy iltamenoihin. Nyxin huulikiillon voisin ehkä saada loppuun maaliskuun aikana mutta se nähdään sitten.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie