Alkuvuoden suosikit


Pyryttää taas siihen malliin lunta, että kuvaaminen on hyvin mielenkiintoista. Sisälle ei riitä valoa ja näköjään kamera ei halua tarkentaa. Mutta näillä mennään, sisältö onneksi ratkaisee. Alkuvuosi on kiristelty pakkasissa ja kasvoja lukuunottamatta ihoni huonoimmassa kunnossa vuosiin. Vielä en ole löytänyt kropalle talvilempparia mutta kasvoilla on pyörinyt samat tuotteet päivästä toiseen.


Nezantolia on menossa kolmas pullo. Ensimmäisen sain edustajalta töissä, mutta muut olen ostanut. Kyseessä on siis vesipohjainen nenänkostutussuihke, joka sisältää myös kasviglyseriinia, merisuolaa ja Yerba Santaa. Yerba Santan merkitys vissiin oli se, että tämä pysyisi nenän limakalvolla paremmin ja kyllä Nezantol mielestäni kostuttaa limakalvoja pidempään kuin pelkkä keittosuola, jota myöskin on käytössä. Etenkin aamuisin tulee käytettyä, mutta kyllä myös pitkin päivää. Kostuttaa limakalvoja estäen nenäverenvuotoja ja helpottaa myös nenän tyhjäksi niistämistä.


Olen jotenkin hurahtanut voidemaisiin luomiväreihin pannuprojektin paletin kanssa. Essencen metal shock solar explosion sävyssä on ollut kaikkein eniten käytössä. Tässä tykkään sävyn lisäksi etenkin siitä, että applikaattorilla saa värin levitettyä suoraan luomelle ja sitä ei välttämättä tarvitse alkaa sormin häivytellä.

Lumenen Arktis rich eye cream on ihan huippu. Tykkään monesta muustakin sy-voiteesta, mutta olen aina kaipaillut hieman paksumpaa ja kosteuttavampaa voidetta ja tässä se nyt on. Pakkasaikaan aamuin illoin käytössä. 


Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint on ollut kiireaamujen lemppari. Laitan alle vain seerumin ja tämän lisäksi ei tarvitse välttämättä mitään kasvoille. Joskus olen jatkanut sitten meikkipuuterilla kevyesti. Tämä menee kyllä heittämällä ohi Lumenen sävyseerumista, seerumi jää iholleni kiiltämään rasvaisena ja vaatii aina puuterin, tämä ei.  Minulla on käytössä vaalein sävy universal light. Vähän kyllä arvoin kaupassa light- ja medium-sävyjen välillä.

Lumene Longwear Blur meikkipuuteri sävyssä 0 on kiilannut taas ohi pannuprojektin puuterista. Meikkipuuteri vaan on jotenkin niin helppo silloin kun iho ei ole kuiva.

Suosikit varmaan alkavat vaihtua taas kevääntullessa. Oliko nyt tuttuja tuotteita mukana suosikeissa?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie