Terho goes Tahkofest

Viime viikonloppuna Tahkolla järjestettiin opiskelijoiden talvitapahtuma Tahkofest. Pakkasta oli ihan kiitettävästi, mutta nättiä oli. Tapahtuma oli perjantaista sunnuntaihin, mutta me terholaiset lähdettiin Tahkolle jo torstaina. Nämä kuvat ovat omiani, lisää löytyy Instagramista #terhory ja #terhogoestahkofest



Oma varustus oli jo ihan kiitettävän iso kolmeksi yöksi ja voitte arvata kun muiden satseihin lisättiin vielä lautailu- ja laskettelukamat niin tavaran kokonaismäärä oli aivan jäätävä. Koska ruokatarpeetkin piti saada mukaan, saatettiin menomatkalla istua aika sillit purkissa meiningillä.


Meillä oli kaksi vastakkaista Penthousea, ja rappusia tuli rampattua aika paljon neljän päivän aikana kun aina se tavara mitä tarvitsit oli väärässä kämpässä. Pistokkeellisia autopaikkoja oli vain yksi per asunto. Niimpä sunnuntaina etsittiin sitten käynnistyskaapeleita kun autoja oli useampi kuin se yksi per asunto. Kylmää parkkitilaa kyllä löytyi hyvin.


Toisessa penthousessa oli 12 vuodepaikkaa ja toisessa 16. Olivat peilikuvia, mutta varustuksessa oli hiukan eroja mm. toisessa oli bilispöytä ja toisessa taas isommat saunatilat. Toisessa asunnossa oli koko ajan vähän viileä ja toisessa vähän kuuma vaikka termostaatit oli asetettu samaan. Samoin toisen asunnon pesutilat olivat aivan jäätävät.


Majoitustilaa oli makkareissa ja parvella sekä alhaalla isossa tilassa. Mulle sattui kyllä niin pirun huono tyyny, että niskat olivat jumissa. Lakanat eivät kuuluneet asunnon hintaan mutta osalle oli jostain syystä jätetty pyyhkeet ja lakanat vuoteelle.





Muut kävivät rinteessä ja harrastivat muutenkin enemmän liikuntaa, minä keskityin saunojen lämmittämiseen ja saunomiseen. Pakkasten kurittama iho ei kyllä tosin oikein välittänyt kun pahimmillaan saunoin sekä yöllä että päivällä saman vuorokauden aikana. Oli väärät voiteet mukana. Muutenkin kosmetiikka oli ihan minimissä ja en jaksanut meikata koko reissun aikana.


Keittiöt kummassakin asunnossa olivat vähän naftit, jääkaappeja oli tuplat, mutta jos toisen jääkaapin ovi oli auki, keittiöön ei mahtunut kulkemaan. Varustus oli kuitenkin ihan hyvä, muutamia rikkinäisiä astioita lukuunottamatta. Tehtiin aamupalat ja päivälliset aina porukalla. Yllä olevassa kuvassa jonotetaan aamupuuroa. 


Perjantai-illan jälkeen meidänkin kämpästä löytyi sitä sun tätä siivottavaa, lähinnä vieraiden jäljiltä.  Tämä epämääräinen jäätynyt "pissakannu" tosin oli jo edellisten jäljiltä parvekkeella. 


Tahkofestillä olisi ollut iltabileet sekä perjantaina, että lauantaina. Itse kävin baarissa vain lauantaina jolloin esiintyi Redrama. En ole Redramaa pahemmin kuunnellut, mutta olin kyllä positiivisesti yllättynyt keikasta. Oli ihan mukava hengailla, paitsi että joku minisetä heilui niin humalassa, että talloi pariin otteeseen varpailleni. Opiskelijatarjouksista huolimatta Piazza oli kyllä todella kallis. Vettä sai vain pullovetenä ja sekin taisi maksaa 2,5€.

Sunnuntaiaamuna viimeisen yhteisen aamupalan jälkeen autot lähtivät kotia kohti. Osa kuskeista testattiin vielä Terhon yhteistyökumppanin Promillesin testeillä, että ovat ajokuntoisia. Meidän meno tosin oli niin rauhallista, että kolmeen iltaan ei saatu yhteistä jallupulloa tyhjennettyä.

Oli tosi mukava viikonloppu, välillä tosin teki hiukan tiukkaa katsoa porukan menoa selvinpäin. Unet jäi hiukan lyhkäisiksi kaikkina kolmena yönä ja kotona tulikin sitten nukuttua melkein 12 tunnin yöunet. Jotenkin kummasti tavara tuntui vaan lisääntyneen viikonlopun aikana, ja istuttiin kotiinpäinkin silleinä.

Tahkofest järjestettiin nyt toista vuotta peräkkäin ja ihan ei vieläkään vakuuttanut järjestelyiden osalta kun hissiliput ja tarjoukset eivät toimineet ihan niin kuin piti. Josko ensi vuonna sitten olisi toimivampaa.


Meidän auto koukkasi kotimatkalla vielä Nilsiään Pizzeria Väinöön. Jos Tahkolle on reissua, niin kannattaa käydä. Ihan älyttömän hyvät pizzat, laaja täytevalikoima ja pizzan saa gluteenittomana ja vegaanisena halutessaan.


Ehdittiin melkein Siilinjärvelle ennen lumipyryn alkua ja viimeiset kilometrit ajettiin kyllä sellaisessa valkoisessa helvetissä, että hirvitti. Välillä tuulilasista ei nähnyt mitään ja kun tiputettiin porukkaa kyydistä, piti pihateillä ihmetellä onko tässä tietä ollenkaan. Ei ihme, että sunnuntaina pelti kolisi ympäri Suomea.



Kommentit

  1. Me varattiin myös juuri meidän matkat ja majoitukset meidän ensi talven Tahkon matkaa varten. Ihanaa päästä vähän laskettelemaan ja nauttimaan luonnosta. Enpä ole kuullut aikaisemmin noista festareista, mutta näyttää todella huikealta. Redrama on myös yksi suosikkiartisteistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tahko on kyllä kiva paikka. Opiskelijana melkein toivoisi, että isoista opiskelijatapahtumista infottaisiin myös muille. Ei ole kenellekään kiva kun yötä myöten bilettävän opiskelijaporukan viereen majoittuu lapsiperhe ym. joka haluaisi nukkumaan aikaisin. Muutaman kerran eri tapahtumissa käynyt niin, että ei-opiskelijat on saaneet sitten pettyä reissuun/ravintolaan yms. kun ei ole ollut tietoa opiskelijajutuista.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie