Kerta kiellon päälle


Lisää karkkia kevääseen! Tällä kertaa maistelussa uudet irttarina myytävät kettukarkit, Choco Aakkoset ja Pandan Raffel Choco.


Kettukarkkeja ei ihan joka irttaritiskiltä vielä löytynyt. Ihan hyviä olivat, mutta alkuperäisen kettukarkin eli Pihlajan koostumus on mielestäni kivempi. Pehmeä hedelmäkarkki, pinnalla sokeria.


Choco aakkosten ostoa arvoin alkuun kun katsoin takaa, että mukana on suklaisia vaahtomakeisia. En oikein välitä mistään vaahtomaisista karkeista ja syömättä jäivät nämäkin. Suklaanapit sen sijaan menivät oikein nätisti, samoin aakkoset. Kritisoin edelleen sitä, että aakkosten koostumusta ja mallia muutettiin parisenkymmentä vuotta sitten, vanhat oli parempia. Ja miksi kaikista hedelmäpusseista pitää tehdä choco-versio ja sitten sinne on oikeasti vain heitetty mukaan heikkolaatuista suklaata. Olisivat joko dipanneet aakkosia suklaassa tai sitten suklaatkin olisivat aakkosten mallisia.


Raffel Chocot olivat mielestäni parempia kuin Pandan toiset suklaasipsit, ne suorat. Jotenkin raffelin puristettu perunamassa sopi tähän paremmin. Söin pussin loppuun, toisin kuin suoria sipsejä, mutta ei tarvitse ostaa uusiksi.


Kohta tulee varmaan pääsiäissuklaat kauppoihin. Jos jouluun kuuluu herkkuja niin kyllä kevääseenkin ihan hirveästi. Runebergin torttuja maistelin kahta erilaista, yhden laskiaispullan olen jo maistellut, sitten tulee pääsiäissuklaat, ja kohta on jo kevään jäätelöuutuudet. Uutuuksilla saadaan meidän ostamaan ja mussuttamaan lisää, mutta kevään aikana suurin osa uutuuksista on ollut pettymyksiä, joten ehkä voisi jo opetella pysymään pääasiassa niissä vanhoissa lemppareissa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie