Helmikuun huulipunapussi

Jotta tulisi käytettyä muutakin kuin vain yhtä huulituotetta päivästä toiseen, ajattelin valita kuukausittain kolmesta neljään huulituotetta omasta varastostani esille. Vähän kausittaisen pannuprojektin ja shop my stashin tyyliin. Toki tilanteen mukaan muitakin saa käyttää, mutta keskityn valittuihin. Kunhan kesätyöt alkaa, töissä toki on työhuulikiilto tai vastaava ja väritöntä huulirasvaa menee jatkuvasti.

Ajattelin ainakin alkuun tehdä valinnat niin, että yksi tuotteista on toinen pannuprojektin huulituotteista, yksi on tuote, joka voisi kulua sen kuukauden aikana loppuun ja yksi on tuote, johon normaalisti tulee koskettua hyvin harvoin. Mahdollinen neljäs olisi sitten joku sen kuukauden ekstrajuttu.



Nyt helmikuulle valitsin molemmat pannuprojektin huulituotteet kun tammikuussa tuli käytettyä ihan loppumaisillaan olevia alta pois.

Muut mitä valitsin ovat essence hip girls wear blue jeans illuminating lipstick sävyssä hip lips go coral- huulipunan ja w7 lip lights viininpunaisessa nimettömässä sävyssä.


Huulipuna on nimensä mukaan korallinen. Kohtalaisen kuiva, vaatii kuoritut huulet ja huulirasvaa kaveriksi. Huulikiilto on aika perushalpishuulikiiltoja. Oikealla myös pannuprojektin huulipuna ja -öljy. 

Helmi- ja maaliskuu ovat itselleni jotenkin hankalampia värien kannalta, vielä ei ole kevätvärien aika mutta tummat talvisävyt tympivät jo. Ja kun on kalpeimmillaan niin kaipaa väriä ja meillä ainakin on ollut pakkasta niin, että puoli naamaa on ollut huurteessa ulkonakäydessä, joten lähinnä tehokkailla huulirasvoilla on nyt menty. 

Mitä värejä käytät huulilla tähän aikaan vuodesta?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie