24 huulipunaa 24 katsaus 1

 Nyt alkaa tuntua, että valitsin nimen tälle projektille ihan väärin, koska suurin osa tuotteista on huuliöljyjä ja -kiiltoja. Mutta mennään sillä millä aloitettiin. Alkutilanteen ja projektin ajatuksen voit lukea täältä.
 

 Maaliskuun 9. päivään mennessä loppuneita huulituotteita oli seitsemän kappaletta, joista yksi oli nestemäinen huulipuna. Otin kuvat silloin kun sattui olemaan vapaa viikonloppu ja hiukan päivänvaloa.


Seitsemän kahdestakymmenestäneljästä on aika kiva luku ja esimerkiksi alhaalla keskellä näkyvä Goshin huulikiilto on loppumassa varmaan vielä maaliskuun aikana. Jäljellä on kuitenkin noita pitkään kestäviä huulirasvoja ja huulipunapuikkoja.


Valitsin kuitenkin projektiin mukaan täydennykseksi seitsemän uutta tuotetta mukaan, koska helposti taskussa kuljeteltavat ja ilman peiliä laitettavat öljyt ja kiillot ovat projektissa vähissä. Etenkin labrapäivinä pitää sellainen olla taskussa töissä. 

Mukaan tuli pari Catricen huuliöljyä ja essenceltä useampi huulikiilto. Catricelta on myös yksi huulikiilto ja sitten on Rimmelin ikivanha punainen huulikiilto. Huuliöljyt ovat koskemattomia mutta kaikkia muita olen jo jonkin kerran käyttänyt viime vuonna ja nyt on aika käytellä ne pois. 

Seuraava katsaus olisi tarkoitus pitää kesäkuussa mutta katsotaan, pitääkö mukaan lisätä jo aikaisemmin uv-suojallinen huulituote.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie