Tammikuun loppuneet

Hiukan kesti, mutta katsotaan nyt viimein mitä tammikuussa loppui. Miun kuvauspaikalle on päässyt tuo vehka vähän levittäytymään mutta yritetään kestää vehka ja vehkan varjot kun pakko lamppujen valossa kuvata. Kuvat on kyllä nyt muutenkin ihan suttuisia kun pimeänä iltana näitä kuvasin ja olin näköjään tarkentanut ihan mihin sattuu.

Cutrin Bio+ hydra balance shampoo on rauhoittava ja kosteuttava shampoo, jota käytän talvisin kun päänahka kuivaa. Päänahka kutiaa kyllä tästäkin huolimatta, mutta olisi pahempi ilman. Ensi talveksi varmaan taas uusi pullo, nyt käytän pois muita varastosta.

Garnier Body Superfood 48h soothing body cream -purkki näyttää ihan hiusnaamiolta mutta olis siis kosteusvoidetta. Oli ihan ok ja rauhoittai ärtynyttä ihoa. 

The Body Shop Lemon protecting hand & body lotion on tuoksultaan lemppari ja ostan taas lisää kun tulee joku hyvä tarjous. Nyt on enää yksi tuubi varastossa ja sitä käyttelen pienen käsivoidetuubin täyttöön. 

The body shop Mango suihkugeeli ei ollut tuoksuista paras mutta ihan ok suihkugeeli. Muita tuoksuja on jemmassa.

Dermosil karbamidi jalkavoidetta on jo kohta seuraavakin tuubi käytettynä. Nyt on jemmassa muita karbamidivoiteita mutta sitten kun teen Dermosil-tilausta seuraavan kerran niin näitäkin lisää. Joka ilta käytössä ja jalat on pysyneet hyvässä kunnossa.


Catrice Clean ID Matt Prime & Fix Spray oli vanhempaa, alkoholipitoista versiota. Käyttelihän tuon pois mutta ei mikään ihmeellinen.

Herbina hajusteeton hiuskiinne oli ihan ok. Nyt kun ei ole työreissuja niin voi onneksi käyttää isompia pulloja täällä kotona.

Ziaja chocolate fusion hand cream oli ohutta, nopeasti imeytyvää ja edullista käsivoidetta.

Essence HELLO, GOOD STUFF! primer serumin käytin muiden tuotteiden alla aamuisin. Iholla kivan tuntuinen, tehosta sitten tiedä. 

Catrice Face serumin käytin iltaisin käsivoiteen alla extrakerroksena. Tuota loppua en saa enää ulos eli aika iso hukkaprosentti. Oli osa Viidakkokirja-kokoelmaa eli ei ole enää saatavissa mutta yksi pullo kutakin versiota oli riittävästi tämän testailua.


Lumene Natural Glow nestemäinen meikkivoide on hyvä tuote, mutta mulla tästä hajosi pumppu jo aika aikaisin. Mulla sävy 1 porcelain. Ohut ja kevyt, ei täysin peittävä, ostan taas jossain vaiheessa kun saan muita poiskäyteltyä. 

Pura Nordica ruusujuuri kasvovoide oli talvella todella hyvä. Paksun oloinen mutta imeytyy nopeasti ja on riittoisa. Teki mieli ostaa heti lisää mutta yritän nyt kevään ja kesän aikana käyttää muita pois kaapista ja ostaa tätä sitten taas talveksi. 

Lumene Lumo silottava ja elvyttävä päivävoide meni yövoiteena, juurikin tässä "yritän kuluttaa voiteet pois" tuumassa. Valo kirkastava päivävoider mineraali sk30 taas päivävoiteena. Tätä on isokin tuubi mutta ei paras meikin alla ja monesti meikittömänäkin päivänä laittaisin mieluummin sen kevyemmän spf50 voiteen. 


On the go Facial & body wipes ostin normalista ja olivat vähän joka paikan liinoina. En ehkä edes yrittäisi meikkejä näillä poistaa mutta joskus käsistä meikin jämiä pois. Kivan pieni 10 liinan pakkaus kyllä. 

Blendercleanser kesti vähän liiankin pitkään. Ehkä noita siveltimiä pitäisi vähän aktiivisemmin pestä. 

L´Occitane verveine agrumes hand crema gel oli ihanan tuoksuinen hyvin kevyt käsivoide.


L´Orealin huulikiilto oli ikivanha ja lopultakin loppui. Perinteisen tahmainen huulikiilto. Plussaa muotoillusta applikaattorista.

Catrice Lip lovin´caring lip serum oli kirkas huulikiillon ja öljyn välimuoto, joka kului hyvin nopeasti.

Catrice Powerfull5 glossy lip oil oli kiva hiukan väriä tuova huuliöljy. Näitä on jemmassa vielä eri sävyjä. Helppoja käyttä töissä ja reissussa.

L´Occitane ultra rich lip balm oli pääosin reissuhuulirasvana mutta käyttelin nyt tammikuussa loppuun. Tätä voisi ostaa lisääkin, vaikka ihan sen ison tuubinkin kunhan nyt muut huulirasvat loppuvat joskus ensi vuosikymmenellä. 

Essence lip scrub oli jonkun vuoden joulukalenterista ja oli ihan kivan rouhea muttei raapiva kuorinta. Käytin kerran tai kaksi viikossa ja kesti ikuisuuden.

Sellaista tammikuussa, kohta päästään jo sitten toivon mukaan katsomaan mitä helmikuussa loppui.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie