Tammi-helmikuun kosmetiikkaostoksia

 Tammikuun alussa ostin pari joulukalenteria hyvillä alennuksilla.

Ensimmäinen kalentereista oli Ritualsin, josta löytyikin kaikkea kivaa, mm Sakura body scrub, Hammam ja Dragon suihkuvaahdot, Namaste puhdistusvaahto, Jing body cream ja Mehr body mousse-to-oil.


Toinen joulukalenteri oli essencen DIY-kalenteri, joka oli valitettavan kynsilakkapainotteinen siihen nähden, että nyt en ole töiden vuoksi voinut lakata kynsiä. Mutta kaikkea muutakin käyttöön tulevaa löytyi boksista.


Sitten on matkaan sattunut erinäisiä essencen limited editioneita, mm. Juicy bomb -huuliöljyjä, Chilly Vanilly lip glaze, Catricelta Dark Ruby Glow Lip Balm ja essence love, luck & dragons creamy lipstick.


Laajemmin ostin ystävänpäivän kokoelmaa Catricelta. Heart Affair-kokoelmaan kuuluu highlighterin, nestemäisten ja puikkopunien lisäksi kynsilakkoja ja poskipunaleimasimia.


Essencen ja Catricen uutuuden ovat jo verkossa myynnissä, kaupoissakin ovat varmaan kohta kun molemmilla hyllyillä oli isosti alelappuja. Testailemaan en ole vielä ehtinyt mutta monipuolisesti on taas uutta tulossa.


Tuota superglue-kulmageeliä oli jo aikaisemmin kirkkaana saatavana ja on todellakin kuin liima. Odotukset siis korkealla myös sävytetystä versiosta. Kulmille tuli Catricelta myös kynä, jossa toisessa päässä on kulmapuuteri.

Erilaisia huulituotteita on tuttuun tapaan essencen ja Catricen kokoelmissa paljon.

Alkuvuosi sisälsi paljon ostoksia ja nyt on sitten taas kaapit täynnä. Loppuneitakin on kuitenkin onneksi ihan kivasti tullut ja koko ajan lisää.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie