Helmikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

 Helmikuu oli hyvin hidas loppuneiden tuotteiden suhteen. Ihan ei voi laittaa kuukauden lyhyyden piikkiin kun on vielä karkausvuosikin.


Taika käsisaippua oli hyvä saippua, edullinen ja on helposti saatavilla lähikaupasta. Todennäköisesti ostan lisääkin.

SO’BiO étic rauhoittava micellivesi toimi aamuputsarina siinä missä muutkin misellivedet. Tokmannilta ostin, ei tainnut hirveästi maksaa tämäkään.

Garnier micellar cleansing water in oil oli kaksifaasinen misellivesi, jota käytin jos halusin putsata meikkejä misellivedellä. Suurimman osan käytin reissutöissä viime vuoden aikana. Kotona en välttämättä kaipaa kun voi muillakin putsata. 


Garnier soothing after sun oli viime kesänä aurinkonpolttamia varten varattu mutta käyttelin talven mittaan tämän ohuen voiteen pois. Ostan tätä tai jotain muuta after sunia sitten varuilta kunhan taas alkaa aurinkoa enemmän saada.

The Body Shop Lemon protecting hand & body lotionia loppui taas yksi. Nyt ei ole kuin yksi enää jemmassa tai itseasiassa käytössä. Cittarissa oli body shopin muita voiteita tarjouksessa muttei tätä sitruunaa. Eikä tätä löytynyt enää netistäkään. Nyyhkis. 

Dermosil puhdistubalsami oli ihan ok mutta ei jäänyt lemppariksi. Tykkään yleensä muutenkin enemmän öljystä tai sitten jos valitsen balmin niin ihan kunnolla kiinteän. 

Catrice soothing hand cream Nalle Puh oli ohut, nopeasti imeytyvä ja juuri sopiva näppäimistön vieressä käytettäväksi käsivoiteeksi. Toisessa tuoksussa on vielä tuubi käytössä tätä kausikokoelmaa. 


Erisan Extra Strong hiuskiinne oli myös reissutyöhön alunperin ostettu ja suihkuttelin sen nyt helmikuussa pois. Hiukset on olleet ihan hullun sähköiset ja kun kuljen töihin pipo päässä, on ponnarille yltämättömät babyhiukset pakko kiinnittää. Ihan hyvä lakka, en hirveästi huomaa näissä eroja ja kotona on pari isoa pulloa, jotka yritän käytellä pois. 

Lumene Lähde kosteuttava prebiootti-tehohoito oli siis se sininen Lumenen kaksifaasisista coctaileista. Tykkäsin ihan mutta nyt kun vaihdoin siihen puna-keltaiseen, en ole iholla huomannut mitään eroa. En ole näiden Lumenen pumppupullojen fani, etenkin nämä öljycoctailit lentelevät itselläni aina minne sattuu ja saan putsailla kylppärin peiliä öljystä. Meikkivoiteissa ja primerissa toimineet kyllä mutta kaipaisin pidempää nokkaa.

Lumene Valo kirkastava ja silottava kosteusvoide oli tylsä. Käyttelin yövoiteena, että sain pois.


I ♡ revolution metallic unicorn lips nestemäinen huulipuna oli niitä vanhemman sorttisia nestemäisiä punia, jotka eivät tunnu niin hirveän mukavilta huulilla yksinään. Kului kuitenkin ihan kivasti huulikiillon alla. 

Labello huuliöljy oli sopivan pieni kuljetella töissä taskussa ja helppo lisäillä ilman peiliä. Puhetyössä tuntuu, että saan koko ajan olla lisäilemässä öljyä tai rasvaa huulille olipa mikä tahansa tuote käytössä. Tämä oli kuitenkin sieltä ohuimmasta ja nopeiten huulilta katoavasta päästä. 

Catrice hydro depuffing eye serumin käytin aamuisin sellaisenaan meikin alla ja iltaisin vielä yhtenä lisäkerroksena toisen sy-voiteen alla. 15 millilitraa kesti ikuisuuden rollerin kautta annosteltuna.
 
Lisäksi loppui yksi hammastahna mutta koska käytän aina niitä muutamaa samaa, niin en enää ottanut sitä kuviin mukaan. 
 
Maaliskuunkin aikana tuotteita on loppunut hitaasti mutta vauhti kiihtyy taas jossain vaiheessa. Oliko nyt tuttuja tuotteita?



Kommentit

  1. Tuon Lumenen pumppu on kyllä aivan onneton! :D ei mene jatkoon kun sitä tuotetta oli milloin silmässä ja milloin suihkukopin seinässä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie