24 huulipunaa 2024

 Jee, viimein on viime vuosi taputeltu ja päästään tämän vuoden projektien pariin. Tämän vuoden "pannuprojekti" on jaettu kahteen eri projektiin ja ensimmäisenä on 24 huulipunaa vuonna 2024. Kuvat on otettu tammikuun alussa ja projektin olen aloittanut silloin.

Nimi tietysti vähän huijaa eli mukana on huulipunia, -kiiltoja, -öljyjä ja -rasvoja. Sävyissä yritin ajatella helppoja töissä käytettäviä ja sitten muutamia värikkäämpiä vapaalle.


Näiden 24 huulituotteen kanssa kilvoitellaan oikeasti loppumisesta, sillä osasta ei edes näe missä mennään tällä hetkellä.


Kaikki muut huulimeikit ovat nyt sitten käyttökiellossa eli näillä mennään.


Mutta koska tunnen itseni, jätän tähän pienen takaportin.

Nimittäin neljännesvuosittain annan itselleni luvan täydentää loppuneiden tilalle uutta ja tarvittaessa vaihtaa tuotteita.

 
Suurimmassa osassa tuotteissa näkyy missä ollaan menossa. Osa mistä ei näy, on itsellenikin ihan mysteereitä. Tästä alimmasta nelikosta kolme vasemmanpuoleisinta ovat sen verran vähissä, että luotan niiden loppuvan jo tammikuun aikana. Toivottavasti myös Goshin huulikiillon tai jonkin muunkin "helpon" saisin vielä tammikuussa loppumaan.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie