Pannuprojektikatsaus 1/2023 ja alkuvuoden ostokset

 Tämän vuoden pannuprojektihan on tällainen vähän isompi kasa eli vuoden alussa täytin Pentikin maljakon tuotteilla, jotka halusin saada käytettyä. 

Alkutilanteen voit katsoa täältä.


Lisäksi mukaan tuli laatikollinen joulukalentereista tulleita tuotteita. Nyt tuotteet ovat osin jo päässeet kiertoon ja maljakossa on ns. "vanhoja tuotteita" ja pahvilaatikkoon kertyy uusia ostoksia, jotka päätyvät kaikki mukaan projektiin. Poikkeuksen tekevät tuotteet, jotka menevät suoraan käyttöön edellisen loppumisen vuoksi.


Ostoksilla en ole käynyt sen kummemmin kuin ruokakaupassa Citymarketissa ja tuossa lähi Tokmannilla. Emotionista kävin yhden kasvovoiteen hakemassa. Mutta ihan ruokakaupassa käydessäkin on tuota kosmetiikkaa lähtenyt mukaan kun valikoimat on niin hyvät. Tässä on siis tammi-maaliskuun ostokset.


Essencen ja Catricen uutuudet kun tulevat hyllyyn niin kovasti aina alkaa kiinnostella. Nyt essencellä oli omaan silmääni vähän vähemmän uutuuksia. Ihon hoidosta otin peel-off naamion, silmänalusnaamioita, kosteuttavan geelin ja geelimäisen seerumin.


Huulipuna ja liptint, fixing spray, kulmageeli ja highlighter kiinnostelivat essencen meikkiuutuuksissa.


Catricelta kiinnostivat meikkipuuterit, joita otin testiin kahta sävyä. Nyt on joku hohtavan poskipunan kausi menossa eli uusi kirkas poskipuna sekin kiinnosti.


Luomiväri- ja kasvopaleteista löytyi kylmiä ja lämpimiä sävyjä.


Tinted Serum- meikkivoiteen monet sävyt olivat erottuneet jo nyt vaikka tuotteet tulivat juuri hyllyyn. Vaatii siis ehdottomasti varovaista ravistelua. Punaisert huulikiillot taisivat olla jotain kausikokoelmaa, Plump it up-lipboosterit taas tulivat pysyvämpään valikoimaan monessa sävyssä. Fixing spraysta en ole varma kummastakaan olivatko nyt ihan uusinta valikoimaa. Invisible matte -irtopuuteri kutienkin on.


Uusi sävy 5 in a box -luomiväripaletteihin unohtui kuvata muiden kanssa.


Sekalaisia vartalo- ja käsivoiteita on kauppareissuilta lähtenyt tarjouksista kotiin. Edellinen misellivesi loppuu kohta ja ostin uuden odottamaan. Clarinsin spf 50 kasvovoide loppui ja ostin Emotionista alennuksella uuden. Lumenen meikkipuuterit olivat -40% ja käytän tuotetta useamman vuodessa, joten ostin jemmaan.

 Milani on uutena merkkinä tullut meidän Citymarkettiin ja merkin poskipunat olivat jossain vaiheessa hirveän kovassa huudossa. Luminoso on itselleni kuitenkin liian persikkainen ja otin testiin sävyn Dolce Pink. Mainoshuulirasvoja kertyi mystisesti käsilaukkuun alkuvuoden messutohinoissa, samoin käsidesejä. Huulirasvojen laadut vaihtelevat todella paljon pelkistä mineraaliöljyistä mehiläisvahoihin. Näitä tulee kuitenkin heiteltyä hätävarana vähän joka reppuun ja laukkuun kun inhoan tilannetta jossa ei huuli- tai käsirasvaa ole tarpeen tullen saatavilla.

Kertamääränä ostokset tuntuvat tietenkin aivan huiman isoilta mutta tiesin odottaakin essencen ja Catricen valikoiman uudistumisen kohdalla käyvän näin. Toisaalta projektissa on kyllä kiertänytkin paljon tavaraa ja loppuneita saadaan taas kohta katsella lisää, vaikka niitä on jo alkuvuodesta pariin kertaan kertaan katseltu.

Oliko uutuuksissa jotain kivaa mistä kiinnostaisi kuulla tarkempia kokemuksia?

Kommentit

  1. Lemon Juice & Glycerine vartalotuotteet minulta on mennytkin ihan ohi.
    Pitääpä katsastella mistä löytäisi, kun olisi näköjään kroppakuorintaakin tarjolla mitä tuossa googlettelin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie