Helmikuun opiskelut

 Helmikuussa ei ollutkaan oikeastaan kuin kaksi asiaa opintoihin liittyen. Opinnäytetyön palautus ja todistushakemuksen teon aloitus.


Oppari on nyt palautettu esitarkastukseen ja ensi viikolla on opinnäytetyöseminaari ja kypsyysnäyte, minkä jälkeen vielä opinnäytetyön lopullinen palautus. Todistushakemus odottelee sitten opinnäytetyön opintopisteiden ilmaantumista Peppiin eli MyDiakiin kun Diakissa ollaan.


Helmikuu oli työssäoppimisen kannalta kiva kuukausi. Olin töiden merkeissä Poliklinikkasairaanhoitajien opintopäivillä ja sain vähän päivittää ja kerrata sairaanhoitajan työhön liittyviä asiota. Oli ehkäisyä ja seksitauteja, päihteitä, murtumia ja vaikka mitä. 

Itsenäisesti opiskelin lähinnä historiaa jota tuli sekä luettua että kuunneltua äänikirjoina reilusti helmikuun aikana. Lähinnä Euroopan hallitsijasukujen historiaa mutta myös Marie Curieta ja tyttäriä ja yhteiskuntahistoriaa.

Maaliskuussa olisi nyt sitten tosiaan edessä nuo DIAKin viimeiset jutut ja sitten sitä pääsisi opinnoista eroon. Ainakin hetkeksi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie