Kaikki primerini 2023

 Apua mikä määrä näitä löytyikään kun kasasin kaiken yhteen. Nyt on kyllä aivan järjetön määrä primereita. Mutta katsotaan nopeasti ne läpi.


Nämä primerit ovat aktiivisimmin käytössä tällä hetkellä. Lumenen dewy glow gel primer on se päivittäinen valinta vaikkakin nyt kun vaihdoin aurinkovoiteen Clarinsista Body Shopiin, muuttaa primer voiteen hetkellisesti takaisin valkoiseksi. 

essence myskin perfector tinted primer on koostumukseltaan aika paksua enkä uskoisi toimivan meikkivoiteen alla mutta koska olen team meikkipuuteri, tulee satunnaisesti käytettyä. Seerumimaiset primerit ovat käytössä lähinnä kesäisin ja essensen kosteuttava ja suojaava silloin tällöin kasvoilla.

 Varsinainen jemma olikin sitten järkyttävä pläjäys. Sieltä löytyi pelkästään Catricen erilaisia primereita  8 littanaa tuubia. On kosteuttavaa, blurraavaa, sävyttävää ja vaikka ties mitä.

Essencen perustuubejakin kuusi (ja muistetaan ne kaksi käytössä olevaa). 


Eri näköisempiä tuubeja myös vielä kuusi lisää. Tuota essencen Hello, good stuffia tykkään käyttää ihan yksinäänkin, se tuo hiukan hohtoa iholle. Lumenen matkakokoinen uv-primer on tällä hetkellä matkapussissani.


Luomivärin pohjustajiakin löytyy kolme, joista oikeanpuoleisin on avaamaton. Yleensähän pohjustan luomivärikynällä arjessa, eli nämä ovat lähinnä juhlissa käytössä.

26 primeria on ihan älytön määrä ja näitä kyllä yritän tehokäyttää tänä vuonna. Viime vuonna nimittäin loppui kolme primeria ja sillä tahdilla primereita riittäisi kahdeksaksi vuodeksi eivätkä voidemaiset tuotteet tasan säily niin kauaa.

Järkytyitkö?
Kiinnostaako nähdä muutkin kategoriat?





Kommentit

  1. Kiinnostaa todellakin! Ite oon jotenkin ihan onneton meikkaaja ja ihon meikkaaja varsinkin,näytti mullakin olevan yksi primer,mutta lienee mennyt jo huonoksi,kun ollut auki varmaan 2v ja käyttökertoja varmaan tasan 2..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostaa. Mie taas jemmailen ja sitten käytän vain yhtä tai kahta mutta kun ei ne avaamattomatkaan säily ikuisuuksia.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie