Start the Year Fresh -päivitys nro 1

 Valitsin vuoden vaihtuessa uusia ja vähän käytettyjä tuotteita "meikkiboxiini" Start the Year Fresh-projektissani. Viime vuosina on tullut keskityttyä enemmän pannutteluun ja iso osa tuotteista on seissyt käyttämättöminä jemmoissani.

Nyt helmikuun lopulla alkoivat tammikuussa käyttöön otetut tuotteet osa loppua ja osa tympiä niin on aika päivittää meikkikori.

Edellisestä korista loppumaan ehtivät essencen what the fake ripsiväri, L´Oreal color riche shine huulipuna, Catrice Powerfull 5 huulikiilto/-voide ja essencen microprecise kulmakynä.

 Näistä jatkan essencen SOS power repair -kynsilakan käyttöä aktiivisesti. En kyllä suurta muutosta ole huomannut, mutta tuleepahan lakattua kynsiä. 

Essence high beauty -primer on kosteuttava mutta ei oikein toimi mielestäni meikin alla. 

L´Oreal shake & glow setting spray on todella hienojakoista ja kahden kuukauden melkein päivittäisessä käytössä siitä kului ehkä kolmannes. En ihmeempää glow-efektiä huomannut, tosin meikkini tuppaavat yleensäkin olemaan aika heleitä.

Clinique moisture surge sävytetty päivävoide on sävyssä universal light ja on sen verran kellertävä, että leukapielissäni on aina selkeä raja jos en käytä puolta aamua tämän annosteluun ja levittämiseen. En halua käyttää sävytetyn päivävoiteen kanssa samaa aikaa kuin meikkivoiteen, vaan haluaisin vaan hutaista sen naamaani ja saada pientä värin tasoitusta.

 
Catricen All matt -puuteri on niin vähissä, että jatkan tämän käyttöä uuden puuterin rinnalla, ihan vain saadakseni tämän loppuun.

Mac Shooting Star Opalescent Powder on tosi vaaleanpunainen highlighter ja nyt kaipaan jotain shamppanjaisempaa.

Catrice Blush Box 040 Berry on tosi hyvä arkiposkipuna. Mietin että haluanko edes vaihtaa tätä muuhun, mutta poskipunia on niin paljon, että otetaan ainakin rinnalle toinen.

Yves Rocher Botanical colour eye pencil sävy 04 prune pivoine oli huono valinta projektiin. En käytä arjessa näin tummaa, joten eipä tässä kotona ollessa tullut käytettyä kuin kerran tai kaksi.

Catrice the matte cocoa paletti on hyvä mattapaletti mutta arkimeikissä käytän lähinnä luomivärikynää, joten ei tullut montaa kertaa käytettyä.

 
Catrice brow colorist semi-permanent brow-mascara on vähän liian tumma minulle. Pystyn kyllä käyttämään sitä mutta vaatii enemmän aikaa ja vaivaa, että näyttää hyvältä. Joutaa nyt tauolle.

Clarins Lip Comfort Oil 03 red berry on puolillaan ja se ja Yves Rocherin huulirasva saavat jatkossakin roikkua tietokoneen vierellä.

Samoin L´Occitanen Verbena-hajuveden kanssa jatkan yhteiseloa.


Uusina tuotteina mukaan lähtevät nyt:

-Catrice powder highlighter (DIY-joulukalenteri limited edition)
-Puro Bio compact powder (sävy 01, täyttöpakkaus toimii kotioloissa)
-Puro Bio blush 04
-Jane Iredale Pure pressed eyeshadow Triple Cognac -trio
 

 -YSL volupte tint-in-oil nro 7
-Clarins Instant light Lip balm perfector
-L´Oreal Color riche 303 Rose tendre
-Catrice volumizing lip booster 030 Pink Up The Volume

 
-Catrice Clean ID hydro BB cream 010 light
-L.O.V Makeup fixing spray
-Essence longlasting eye pencil  32 go green
-Essence superlast 24h eyebrow pomade pencil wp 10 blonde
-Catrice HD active performance primer SPF 30
-Lumene nordic berry curl mascara
-Catrice brow colorist 015 soft brunette

Katsotaan millaiset mielipiteet näistä on sitten kahden kuukauden päästä ja saisiko jotain jo loppumaankin.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie