Vuoden viimeiset shoppailut


Kosmetiikkaa tulikin shoppailtua kaiken muun ohessa ihan kiitettävästi. Body Shopilta lähti mukaan suihkugeelit (5€ kipale) ja vartaloshorbetit (10€) sekä satsuman että mansikan tuoksuisena ja ruskea shimmeriluomivärikuutiopaketti (10€). Halpahallista löysin koko Kuopion keskusta etsittyäni Biozellin rakennesuihketta ja hoitosuihketta sekä Essenceltä luomiväri ja peitevoide (parin euron luokkaa). Color Maskin (16 ja jotakin) hain Hairlekiinilta ja geelinaamion yövuoron turvottamille silmille Tigeristä.





O pistachio mio on jännä vihreänruskea sävy.



Essence soft touch mousse concealer on sekä väriltään että koostumukseltaan lähellä essencen vastaavaa vaahtomeikkivoidetta.


Make Up Storen ylläriostos oli Bronze luomiväri joka on vaan ihana (11€).







Alunperin halusin Make Up Storelta uuden nude-paletin jossa on pelkkiä vaaleita sävyjä. Sitten totesin, että 99€ on liikaa. Sitten hoksasin, että kaikki paletit onkin tarjouksessa 44€. Menin kauppaan avoimin mielin katsoakseni livenä mikä väreistä olisi paras ja lopulta lähdin kaupasta tämän Jungle Feverin kanssa.

Zizziltä löysin juhlamekon ja Cubukselta parit trikoohousut. Kappahlilta oli pakko käydä ostamassa uudet rintsikat kesken shoppailupäivän kun vanhoista tuli kaarituki kylkeen.



Ostin kolmet kengät, kahdet Crocsilta kun kummityttö sai houkuteltua sinne tarjousten perään. Kumppareista maksoin parikymppiä ja korkkareista kolmeviis. Sisäpelikengät äiti osti mulle synttärilahjaks. Kuten vanhatkin, sisäpelikengät on miesten puolelta kun tarvitsin korkeamman varren ja paremman iskunvaimennuksen kun mitä naisten kengistä löysin.



En edes tiennyt, että Crocs tekee korkojakin, mutta nämä kiilat on maailman mukavimmat jalassa, kantapää tuntuu uppoavan koron sisään.


Nyt on vuoden viimeiset shoppailut tehty ja viimeiset suklaatkin syöty. Kohta siirrytään kokonaan opiskelijabudjettiin, ensimmäiset koulu- ja opiskelijamenot on jo kalenteriin kirjattu. Aion olla loppuvuoden shoppailematta mitään itselleni ja olla ostamatta karkkia, tilanteesta riippuen saatan syödä sitä tarjottaessa. Ja kosmetiikan ostoon hiusväri tekee poikkeuksen, sitä ostan kun on tarvis.

Shoppailulakon tavoitteena on saada rahat riittämään elämiseen jatkuvaa makaroni-jauhelihamössöä paremmalla tasolla, jos joskus olisi vaikka tonnikalaankin varaa :D Karkkilakko on sekä rahallinen, että kilollinen asia, huomenna hyppään vaalle ja koulun alkuun tavoitteena on -2,5kg.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie