Red all over me

Eilen juhlittiin lopulta hyvin pieneksi kutistuneen porukan kanssa synttäreitäni ja yliopistoon pääsyä. Pääsin opiskelemaan Kuopion terveystieteelliseen ykköstoiveeseeni. Opintopolku meni keskiviikkona jumiin ja ilmoitettiin, että tulokset saadaan perjantaina. Yllätys olikin suuri kun torstaina oli kotiin tullut kirje, jossa oli infopaketti kakkostoiveeseeni päässeille. Innostuin tietenkin jo tästäkin, mutta seuraavana aamuna yllätys oli vielä suurempi kun menin Opintopolkuun ottamaan paikkaa vastaan ja selvisikin, että olen päässyt ykköstoiveeseeni.

Kouluun pääsy mahdollistaa paitsi normaalimpaan vuorokausirytmiin vaihtamisen, myös vapaamman kosmetiikan ja korujen käytön ja kaikkein parhaana omien vaatteiden käytön arjessa. Toki jonkin verran on töitä tehtävä koulunkin ohella.

Synttäritukkaan piti saada väriä ja haluaisin tukan pysyvän kirkkaanpunaisena. Kampaajalla värjätessä mieluisin on punainen tummuustasolla 5, mutta koska kaupan väreissä punaista on vain 3,4,6 ja 7 tukasta tulee aina alkuun hiukan liian tumma ja latvat tummuvat useiden värjäysten myötä koska ovat vielä niin lähellä juurta.


Vaihdoin tällä kertaa L´Orealin Prodigy 6.6 L´Orealin Feriaan 6.66. ja väri oli hiukan turhan juoksevaa minun pään värjäykseen. Väriä oli nimittäin korvien lisäksi käsissä, olkapäissä ja jopa varpaissa lattialle tippuneiden täppien vuoksi.



Vaikka pyyhin värin tuoreeltaan pois, hapettumisen myötä iholle kuitenkin tuli jälkiä, jotka hävisivät parissa päivässä.



Lopputulos ei odotetustikaan aivan paketilta näytä mutta ihan tyytyväinen olen.  Näillä meikeillä juhlittiin eilen järkyttävässä kuumuudessa. Luomilla Isadoraa, ripsissä Essenceä ja rajaus Yves Rocheria. Onnistuin tekemään hikiseen ihoon kunnon highlighter-överit kun aikaisemmin oli ongelmia yhden highlighterin kanssa ja nyt vaihdoin sivellintä. Eipä tuo menoa haitannut.




Kommentit

  1. Suosittelen kokeilemaan (jos et jo oo) Vidal sassoonin punaisia hiusvärejä! :) Mun mielestä parhaita mitä oon testannu,tuosta Feriasta en tykänny yhtään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, pitää katella seuraavalla värjäyskerralla :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie