Heinäkuun LivBox


Heinäkuun LivBox sisälsi pelkästään suomalaista kosmetiikkaa ja odotukset olivat huikean korkealla. Paketti oli kivaa peruskamaa, mutta jotain lisää jäin kaipaamaan. Ehkä jotain helteeseen oikeasti liittyvää, tai jotain värikästä.



Paketissa oli kolme täysikokoista tuotetta, kaksi näytekokoista tuotetta ja pari lisäylläriä.


Tuotteita löytyi Elivolta, Herbinalta, Lemon Juice & Glycerineltä ja MSCHICiltä.


Lemon Juice & Glycerinen tuote vaihteli ja osalla oli jalka- tai vartalovoidetta. Itse sain onneksi tätä lemppariani mitä kuluukin useampi tuubi vuoteen. Iho on näin kesälläkin kuiva ja kiristävä, joten on kiva tulla suihkusta pois ilman, että heti täytyy sännätä rasvapurkille.


MSCHIC Mineraalimeikkivoide-tuubi on hyvin vajaa, joten pari kertaa pääsee kokeilemaan. Väri tuntui kasvoilleni sopivalta ja ensimmäisen kokeilukerran perusteella kevyt ja lähinnä  ihonväriä tasoittava, ilman kerrostusta ei riitä peittämään. Saattaa kuitenkin päätyä ostoslistalle kunhan kaikki miljoona muuta meikkivoidetta ovat loppuneet. Meikinpohjustusvoidetta en ole vielä kokeillut.


Elivon Arganöljy käsivoide on tuhti mutta nopeasti imeytyvä.


Herbinalta tuli sekä täysikokoinen, että yllärituote. Herbina Body Mistejä näytti olevan eri boxeissa eri tuoksuissa, itse sain paradise passionin. Aqua Spa- vartaloemulsio tulee myös varmasti kokeiltua.


Toinen yllärituote oli siteitä Vuokkosilta, ihan hyvä ylläri, jos niitä tarvitsisi.

LivBox-bloggailu loppuu valitettavasti tähän, sillä ensi viikon synttärilahjashoppailureissun jälkeen, loppuvuodeksi on totaaliostokielto johtuen opiskelijabudjetista. Onneksi tavaraa on kertynyt niin paljon, että postaukset eivät kyllä lopu.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie