Parfait Amour in Grass without Spanish roses



Päivän luomiväreinä Makeup Storen ruohonvihreä Grass ja tumman violetti Parfait Amour.

 
 
Yllättävää kyllä, Grass on parista pigmenttisempi ja violettia joutui työstämään useampaan kerrokseen, että sai edes jotain näkymään.
 
 
Grassiin ja Parfait Amouriin yhdistin Essencen vaaleanvihreän rajauskynän Scream greenin. Olen kyllä useampaan kertaan kaupassa käydessä haaveillut Makeup Storen vaalenvihreästä rajauskynästä.
 

Vihreää tuli laitettua huomattavasti enemmän sisänurkkaan ja myös keltaiselta näyttävä keskiluomi on Grassilla tehty, väriä vain on vähemmän. Luomivärit ovat kuitenkin todella pigmenttisiä, mitään pohjustusta niiden alla ei ole.

 
Värikkääseen silmämeikkiin yhdistin MaxFactorin Star Wars-huulipunan 40.
 
 
 
Livenä huulipuna näyttää kunnolla kultaiselta.
 
 
 
Muutaman muunkin meikkipussin uutuuden sain tungettua mukaan meikkiin. MSCHIC mineraalimeikkivoide tuli heinäkuun LivBoxista ja itselleni sävy Porcelain 0N on hyvä. Hyvin ohut ja nestemäinen meikkivoide, joka tasoittaa ihoa, mutta ei tee maskia.
 
 
 
 
Ajatuksena oli laittaa Nyxin Baked Blush Spanish Rosea, mutta tämä sekä kosteana, että kuivana käytettävä poskipuna oli niin kova ja kuiva, etten saanut pehmeällä siveltimelläni aikaiseksi mitään. Vaihdoin siis MaxFactorin Creme puff blush seductive pinkiin.
 

Kuvassa kaikki mitä sain Spanish Rosesta sormilla irti.

















Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie