Viikon värit; pinkkiä

Nyt kun synttärihulinat on ohi ja kaikki korviksetkin on käyty läpi, ajattelin alkaa käymään meikkivarastoja läpi. Paletteja vilkaistiin jo syksyn puolella, joten nyt aloitellaan kynsilakoista, yksittäis- tai pariluomiväreistä ja huulipunista. Tässä tämän viikon katsaus kynsilakkoihin.




Pinkeistä ja vaaleanpunaisista lähdetään. Mukana Lumene Natural Code Candy Pink, Essence Colour & Go party princess, samaa sarjaa free hugs, Lumene Gel Effect Päivien hohde ja MaxFactor Madame Rose.



Candy Pinkin ongelmana oli liian pieni sivellin ja kaksi kerrosta jäi juovaiseksi, on kyllä ihan söpö vauvan vaaleanpunainen. Party princess on ikivanha pullo ja alkaa olla hiukan jellymäinen  koostumukseltaan. Levittyy kuitenkin vielä ja isot glitterit antavat paljon anteeksi. Free hugs on hyvä värisävy mutta jotenkin tylsä. Tykkään näistä Essencen isoista pulloista joissa on tarpeeksi iso sivellin. Lumenen Gel Effect lakat ovat lemppareitani kun en suuremmin kynsillä taiteile ja kolmen päivän kesto riittää hyvin. Päivien hohde on yksi suosikkisävyistäni. Madame Rose oli pettymys, sivellin on liian pieni ja lakka kuivan oloinen, jäi laikukkaaksi vaikka ensimmäistä kertaa lakkasin. Pullo tuli kaupan päällisinä jonkin muun tuotteen mukana.

Näillä väreillä nyt nämä vapaatTöissähän lakkoja ei saa käyttää, joten turhan harvinaista herkkua.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie