Loppuvuoden huulikiiltoprojekti: Marraskuu

 Aloitin tähän loppuvuoteen kuukausittaisen huulikiiltoprojektin, josta voit lukea enemmän täältä.


Mikään ei lopu, koska tuo elokuun essencen The lion king Timon swirl gloss ei lopu ikinä. Siinä onkin tavaraa 12 ml eli ei ihme, että kestää. Syyskuussa projektiin tuli vanha L´Orealin kiilto, lokakuussa Gosh Light´n Shine Lip Glaze ja nyt marraskuussa otin mukaan vielä toisen essencen Lion king Swirl Glossin eli Pumban. Yritän kuitenkin jotain saada loppumaankin.


Elokuun punana L´Orealin Color riche 453 rose creme, jota olen käyttänyt ehkä kahdesti koko syksynä. L.O.V LIPaffair metallic Bronze Sculpting on ollut muutamana päivänä käytössä syyskuun alun jälkeen. Lokakuun puna Catrice Prisma Chrome 060 ei myöskään ole paljoa ollut käytössä. Sen sijaan marraskuun puna Rimmel moisture renew sheer & shine 300 pink rules otti vähän varaslähtöä ja on ollut jo muutamanakin päivänä käytössä. Ihme jos mikään näistä tänä vuonna loppuu mutta onpahan sitten vähän kuluteltu ensi vuoden 24 vuonna 2024 projektiin.

Huulet kyllä kuivavat nyt kun pakkaset alkoivat. Etenkin jos on pelkkää huulipunaa päivän käyttänyt, ovat huulet illalla ihan korput. 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie