Loppuneet 13/2023

 Taas on korilllinen loppuneita läpikäytävänä. Aletaan siis hommiin samantien.


Dermosil E-vitamiini ihonhoitovoide on hyvä perusvoide, jota tulee aina silloin tällöin käytettyä pullollinen. 

Batiste floral dry shampoo on ensimmäinen pitkään aikaan loppunut kuivashampoo. Harvakseltaan nykyään käytän mutta hyvä tuote silloin kun tarvitsee. Mulle on sinällään ihan sama mikä tuoksu näistä kun kaikki haisee pohjimmiltaan kuivashampoolle.

Bliw tyrni käsisaippua. Kiva mutta aika perus. Ostan ehkä uudestaan, jos käsisaippualle tarvetta.

The Body Shop mansikkasuihkugeeli on ihana. Mutta niin on muutkin Body Shopin tuoksut, eli nyt hetken aikaa muita tuoksuja.

Aco Ultra Light Sun Face Fluid oli todella ohut ja hyvä aurinkovoide meikin alle. Ja todella riittoisa kun loppui vasta nyt vaikka olin varma, että loppuu syyskuun alkupuolella. 


Catrice Relax Stress-Defender Serum 5% Squalene oli ohut, vesimäinen seerumi, joka toimi reilummin käytettynä iltaisin ja ohuesti meikin alla. Vaikutuksesta en sitten tiedä 😜

Catrice HYDRO Hyaluronic Face Mist, mukavan tuntuinen kasvosuihke. Käytin kasvoilla aamuin illoin. 

Lumene Harmonia Turvenaamio on viimeinen tuubi jemmoistani ja tätä lopetettua tuotetta tulee kyllä ikävä. Puhdisti ihoa kuivattamatta ja tykkäsin tästä tosi paljon.

Yves Rocher Midnight Berries -huulirasva oli väritön, kevyesti tuoksuva huulirasva. Ilmeisesti joulun 2020 kausituoksu eli toisaalta kivakin saada hiljalleen pois. 

essence shine, shine, shine wetlook lipgloss oli itselleni vähän turhan kylmän sävyinen mutta etäpäivinä on aika lailla sama mikä sävy on, kunhan huulituntuma on mukava. 


essence moisturizing  hand cream on joulukalenterista ehkä viime vuodelta. Mukava voide mutta se perinteinen ongelma, ohut yöksi ja paksu päiväksi.

L´Occitane Verveine Menthe hand cream gel oli ohut ja minttuinen versio rautayrttikäsivoiteesta. Tykkäsin mutta eihän tämä tosiaan hirmuisen kosteuttava ole. 

Parodontax ja Colgate loppuivat molemmat. Colgate oli reissupussissa ja Parodontax kotona. Parodontax tosiaan maistuu suolaiselle mutta siihen tottui äkkiä. 

essence longlasting eye pencil 31 rosy & goldie on yksi lempparisävyistäni näitä essencen automaattikyniä. Ostaisin uuden jos en yrittäisi käyttää varastoja pienemmäksi.

essence wow what a brow pen oli kolmionmallinen kynä, jonka kyllä käytti, mutta josta ei tullut lemppariani. Sävy oli ihan ok kyllä. Mutta pysyttelen perinteisissä kynissä mieluummin. On näitä muitakin kyllä tuolla jemmoissa, että ihan heti ei päästä perinteisiin kyniin pelkästään.


essence out of space stories 02across the universe oli melkein samansävyinen kuin vanhojentanssimekkoni aikoinaan. Violetti mutta sitten valoissa kuitenkin heijasteli kaikkea muutakin. Vanha lakka, jonka käytin lopulta varpaankynsissä. 

essence couldn´t care more! brow serum oli helppokäyttöinen mutta en kyllä mitannut kulmakarvojen kasvua, että tuliko pidemmät ja paksummat. Kyllä nuo kulmat aika paksusti voivat ja yhtä epäsymmetriset ovat kuin aina.

Lumene Invisible illumination instant glow sävyvoide universal medium oli reissupussissa ja toimi siinä ihan ok. Ei ole lempparituotteeni vaan yhtään reilummin käytettynä näyttää heti hikiseltä kasvoillani mutta todella pieninä määrinä meikkipuuterin alla ok. 

Lumene Lähde tehokosteuttava yövoide oli hyvin perusvoidemainen mutta ihan toimiva yövoide. En kuitenkaan ole heti ostamassa lisää kun tykkään enemmän geelimäisistä voiteista.

Sellaiset tällä kertaa, nyt alkaa jo vähän jännittää, että montako loppuneet postausta saadaan vielä tälle vuotta.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie