Loppuvuoden huulikiiltoprojekti

 Aloitin elokuussa huulikiiltoprojektin, jonka "säännöt" ovat niin epäselvät etten itsekään tiedä mitä teen. Tai siis tiedän, että yritän saada huulikiiltoja loppumaan valitsemalla joka kuukaudelle huulikiillon ja siihen sopivan huulipunan, joita yritän käyttää mahdollisimman paljon, kiillot loppuun saakka. Joka kuukausi tuon sitten mukaan vielä yhden uuden kiillon ja punan.

 
 Jostain kumman syystä homma meni sekaisin jo elokuussa kun olikin jo mukana kaksi kiilto/puna-settiä. Huulikiilloista siis essencen Cute As Shell Ph-Reacting Lip Tint ja samoin essencen The lion king Timon swirl gloss. Syyskuun lisäys on L´Orealin ikivanha huulikiilto.

Elokuun huulipunina on essencen melted chrome liquid lipstick sävyssä sweet tin ja L´Orealin Color riche 453 rose creme. Syyskuussa tuli mukaan L.O.V LIPaffair metallic Bronze Sculpting, joka on kaukana pronssista. Sen sijaan kyseessä on metallinen syksyinen punainen.

Aloitin siis elokuussa ja ollaan syyskuun puolessa välissä jo. Yksi tuotteista on loppunut ja toinen on loppumaisillaan, eli nähdään sitten loppuneissa ja ehken lokakuussa mikä on tilanne.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie