Arkimeikkini

Hey girl -blogin Marikalla oli eilen niin hauska postaus että lainasin ideaa ja kerron omasta aamustani. Yleensä siis arkiaamusta mutta koska tänään lauantaina on koulupäivä, niin tänäänkin mentiin tällä kaavalla. 

Kuva tosin on torstailta, mutta koska meikki on sama joka päivä, niin väliäkös tuolla.

Aamuherätykset vaihtelevat, tälläkin viikolla oli kaikkea viiden ja seitsemän välillä mutta yleensä siellä puoli seitsemän-seitsemän aikoihin heräilen. Suuntaan aamulla heti vessaan, johon jään myös sitten saman tien meikkaamaan. Meikkaan nykyisin kylppärin keltaisessa valossa mutta kun on joka päivä samat tuotteet, niin ei niin haittaa.
  • Putsaan kasvot misellivedellä ja laitan ohuesti seerumia (joku essencen vanhempi ohut seerumi), sy-voidetta (Clinique All about Eyes) ja kasvovoiteen (Lumene heleyttävä pikakaunistaja)
  • Tässä välin otan astmalääkkeet ja pesen hampaat.
  • Primer (Catrice Jungle Book)
  • Sukat jalkaan, koska tässä vaiheessa varpaita alkaa palella ja primer saa vähän asettua.
  • Meikkivoide (Natural Glow), puuteri (Catrice 18H HD Matte Puuteri & meikkivoide) ja kulmat (Lumenen kulmakynä + essencen värillinen kulmageeli)
  • Poskipuna (essencen viime vuoden joulukalenteripuna) ja highlighter (Catrice High Glow Mineral Korostuspuuteri)
  • Lopuksi kiinnitysspray (Prime & Fine Multitalent -kiinnityssuihke) ja hajuvesi L´Occitane (Néroli & Orchidée Eau de Toilette)

Sitten on vaatteiden, aamulääkkeiden ja aamupalan vuoro ennen työkoneen avausta tai junalle rientämistä. Huulipunan ja/tai kiillon laitan sitten aamupalan jälkeen ja tällä hetkellä se on useimmiten essencen Leijonakuningas-limited editionin Pumba-huulikiilto. Käsirasvaa sitten yleensä viimeistään junassa mutta useimmiten jo aamupalalla. 

Silmämeikkiä ei tällä hetkellä ole mukana ollenkaan, sillä silmät eivät nyt tykkää etenkään silmämeikin poistosta, joten en viitsi arkena ärsyttää silmiä. Puolen vuoden päästä saattaa olla taas ihan eri painotteinen arkimeikki, mutta tällä hetkellä poskipuna on ehdoton.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie