Parin viikon työtyyliä

 Valittelin ennen blogitauolle jäämistä, että kaipailisin jotain tyylin päivitystä. Sen tekstin löydät täältä.
Kuvailin parin viikon ajan työpäivien asuja nykytilan kuvaukseksi ja pohdin jopa, että omaa vaatekaappia pitäisi kyllä kuvata paljon enemmänkin. Sitten voisi selata, että mitä siellä olikaan.

Ensimmäinen asu on etätyöpäivältä, kaksi muuta työreissulta. Nanson trikoomekko on vaatekaapin peruskiviä, sillä on käyty kaikkea mahdollista hautajaisista työmenoihin. Helma yltää polven alle mikä on valittettavan harvinaista mekoissani ja hihat ovat riittävän pitkät mutta eivät inhoamani täyspitkät.


Näistäkin mustaavalkea paita sekä keltainen ovat Nanson. Keltaisen paidan kanssa olevissa sinisissä farkuissa on polven kohdalla vaakaviillot, mikä on junassa matkustaessa ihan näppärää koska silloin farkut eivät kiristä. Yksittäinen viilto on mielestäni vielä sen verran siisti, että farkkuja voi työkäytössäkin pitää. Tosin pitää aina välillä siistiä viillon reunoja. Ihan kokonaan revittyjä farkkuja en osaisi töissä pitää.


Beige tunika on myös Nanson. Musta tunika keskellä on Neulomon ja mulla on tämä sama kahdessa eri kankaassa. Toinen ihan puuvillasekoitteena ja toinen villa-puuvillasekoitteena. Ovat käytössä joka viikko ja vakiovarustus työreissuilla. Tahrat ei pahemmin näy ja ovat mukavia päällä plus niissä on taskut. Punainen tunika on Zizzin ja tykkään siitä muuten mutta hihat ovat täysipitkät. Sitten nostan niitä päivän mittaan ja ne venyvät ja vanuttuvat.

Kaapissa olisi tosiaan paljon mielenkiintoisempiakin asuja mutta kyllä tässä on taas matkalaukkua ja rollup-koteloa portaissa raahatessa todennut, että yksinkertaisuus on oleellisinta. Ei saa olla mitään ylimääräistä joka voisi jäädä kiinni tai kiristää junassa istuessa.

Blogitauolta paluusta en ihan varmaksi osaa nyt sanoa vielä, että palataanko normaalitahtiin vai julkaisenko milloin sattuu mutta katsellaan sitä sitten.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie